U bevindt zich op: Sitemap > Auto onderdelen > Citroen berlingo schuifdeur tweedehands rechts links

Citroen Berlingo schuifdeur tweedehands rechts & links

Citroen Berlingo schuifdeur tweedehands rechts en links in wit of een andere kleurcodeEen voordelige Citroen Berlingo schuifdeur tweedehands rechts of links snel geleverd. Zowel voor het eerste type Berlingo in 1997 als het het laatste model van nu.
 

Schuifdeur Citroen Berlingo

Al vanaf 1997 wordt de Citroën Berlingo geleverd, voor het eerste model en de facelift uitvoeringen in 2003 zijn de tweedehands schuifdeuren in onze voorraad achter de onderstaande links te bekijken en aan te vragen. Er zijn een aantal verschillende versies van deze schuifdeuren geleverd, zoals met ruit en zonder, maar ook hierin kan nog verschil zitten. Dan is er ook nog de exacte kleurcode. Om precies dezelfde schuifdeur te kunnen leveren kunt u ons het beste het chassisnummer van de auto doorgeven.
 
Stel een vraag over tweedehands schuifdeur CitroŽn Berlingo

Rechter schuifdeur Citroen BerlingoCitroen Berlingo schuifdeur tweedehands rechts en links voor bouwjaren 1997-1998-1999-2000-2001-2002-2003-2004-2005-2006-2007

 

Schuifdeur Citroen Berlingo type 3 vanaf 2008Citroen Berlingo Multispace schuifdeur tweedehands rechts en links in wit of een andere kleurcode

Ook van het nieuwere model Citroen Berlingo vanaf bouwjaar 2008 hebben wij regelmatig gebruikte schuifdeuren in voorraad. Ook hier is er een verschil tussen de bedrijfswagen deuren en de Multispace MPV deuren.
 

Linker schuifdeur Citroen Berlingo type 3 vanaf 2008

 
 

Berlingo schuifdeur deurgreep werkt niet meer?

De Berlingo schuifdeur deurklink wil nog weleens breken bij ruw gebruik. De deurgreep kan dan nog wel bewogen worden, maar de deur gaat niet open. Hiervoor leveren wij een losse scharnierpen zodat niet de volledige deurgreep vervangen (en in kleur gespoten) hoeft te worden:
 
 
Stel een vraag over tweedehands schuifdeur CitroŽn Berlingo
Bart Ebben staat voor eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen in tweedehands onderdelen voor Citroën & Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze 40-jarige vakkennis zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan 40 jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet op voorraad? Ook dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending