Over Onderdelen- en Autobedrijf Bart Ebben

Bart Ebben staat voor eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen. Met deze kernwaarden wordt in beide bedrijven onder één dak gewerkt. Onze missie bestaat uit het vertalen van onze kennis en ervaring naar eerlijke oplossingen die onze klanten blij maken. Daar worden wij dan weer blij van en dat vinden wij weer heel belangrijk. Aan de basis van al onze activiteiten rond de auto ligt onze slogan: Bart Ebben houdt u op weg!

Daarom werken er bij ons alleen mensen die passie hebben in wat ze doen, zodat u als klant een optimale service ervaart.

Autobedrijf en Autodemontagebedrijf Bart Ebben Malden Onderdelen - Onderhoud - Reparatie - Occasions

Onderdelenbedrijf

Aan de hand van onze kernwaarden werken wij met originele, gebruikte onderdelen van Citroën & Peugeot van hoge kwaliteit en met uitstekende service. Met onze 40-jarige vakkennis zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. In ons onderdelenbedrijf doen we dit door het juiste onderdeel bij het probleem te zoeken. En door onze duurzame werkwijze denken we hierbij niet alleen aan nu, maar ook aan de volgende generaties. In samenwerking met ARN, Stiba en ARA recyclen we inmiddels meer dan 95% van een auto.

 • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
 • Profiteer van meer dan 40 jaar merkspecialisme
 • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
 • Onderdeel niet op voorraad? Ook dan gaan we op zoek naar een oplossing
 • Snelle respons op onderdeelaanvragen
 • Snelle verzending


Autobedrijf

In ons Autobedrijf onder hetzelfde dak volgen we onze missie door het uitvoeren van degelijk onderhoud of door een scherpe diagnose met een opvolgende, vakkundige reparatie in de werkplaats. Daarnaast bieden we een met zorg geselecteerd aanbod occasions aan. Als PCA dealer ligt de nadruk op Peugeot en Citroën maar we zijn ook onafhankelijk BOVAG Autobedrijf waar bestuurders van andere automerken van harte welkom zijn!

 • Vakkundige reparatie en onderhoud op basis van meer dan 40 jaar ervaring
 • Eerlijk advies over reparatie en occasions
 • Transparante communicatie over kosten voor en tijdens reparatie aan uw auto
 • Persoonlijk contact
 • In overleg leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service


Historie

Van oorsprong is Autobedrijf Bart Ebben een Citroën DS specialist. In 1981 kreeg het bedrijf de naam Autobedrijf Bart Ebben en werd door Bart en Gertrud de vestiging in Molenhoek in gebruik genomen. Geleidelijk aan werden er naast de DS modellen ook steeds meer andere Citroën's onder handen genomen en onderdelen voor opgeslagen. Meer en meer klanten wisten daardoor het specialistische bedrijf te vinden en te waarderen. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen werd dit pand stapsgewijs uitgebreid totdat uiteindelijk voor verhuizing gekozen werd.

In Malden aan de Sluisweg 18 werd in 2000 het huidige pand betrokken, ruim genoeg om de onderneming verder te laten groeien. Hier ontstond dan ook de kans om het assortiment met het merk Peugeot uit te breiden. 

Citroen DS specialist Autobedrijf Bart Ebben in MolenhoekCitroen ds modellen onderdelen reparatie onderhoud in autobedrijf Molenhoek

De unieke combinatie van zowel Autobedrijf als Onderdelenbedrijf kon in dit pand uitstekend voortgezet worden. Sindsdien is Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot elk jaar gegroeid en is het tegelijkertijd ook steeds meer een familiebedrijf geworden.

Toekomst

De voordelen van een familiebedrijf komen inmiddels sterk naar voren, de continuïteit blijft gewaarborgd door de bedrijfsopvolging door zoon Bart Jr. in het Onderdelenbedrijf en dochter Carmen met schoonzoon Jan in het Autobedrijf. Zij werken aan de hand van dezelfde kernwaarden waardoor u er op kunt rekenen dat we op dezelfde voet verder zullen gaan. Met deze ontwikkeling is ons bedrijf helemaal klaar voor de toekomst!

Wil jij ook deel uitmaken van onze toekomst? Bekijk dan onze vacatures.

 

Bekijk de vacatures van Bart Ebben tweedehands onderdelen Citroen Peugeot

Zoek hierboven eenvoudig uw onderdeel via klikken > Merk > Model > Bouwjaar

Of stuur ons een aanvraag en wij zoeken voor u. Klik hier.

Dit zeggen onze klanten over ons

Jeroen Ho
31-08-2020
Super! Ik heb het vanmiddag opgehaald, ben er erg blij mee.
Jan Numan
28-08-2020
Per abuis een forse rekening ovegemaakt op de rekening van van Bart Ebben terwijl die voor een ander...
Harold Emmers
25-08-2020
Hartelijk dank voor de fijne service! Onderdelen retour geen enkel probleem als het niet in orde is ...
Markus Schm
25-08-2020
Ik was zeer tevreden over het onderdeel en kon het probleemloos installeren en het werkt perfect.