Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus


Vind hieronder je onderdeel. Je kunt ons ook meteen een onderdeelaanvraag per email sturen. Hier klikken!
 

Of bel met ons 024 - 3570315. Wij helpen je graag.U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Berlingo > Deuren > La portier > Schuifdeur bestel geen ruit zie

Citroen Berlingo La portier - SCHUIFDEUR/ BES

DEUREN
SCHUIFDEUR/ BESTEL/ GEEN RUIT/ ZIE

Kenmerken
Merk Citroen
Model Berlingo
Onderdeel groep Deuren
Onderdeel La-portier
Advies nodig? Gewoon bellen 024 - 3570315. Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
2 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
A2 EWP A2 BESTEL GEHEEL BEPLAKT MET FOLIE RV
KM: 000
prijs: Op aanvraag
A2 EZR GRIJS A2 3S1 5S1 5S3 +ZWARTE LIJST 9006K9 GS
KM: 255.000
prijs: Op aanvraag


Vraag hier een Citroen Berlingo portier links achter Schuifdeur/ bestel/ geen ruit/ zie tweedehands aan. Een gebruikt linker achterportier is vaak behoorlijk compleet, wordt in verschillende kleuren en kwaliteiten en met garantie aangeboden. De prijs van de passagiersdeur achter wordt mede door de kwaliteit bepaald.

Citroen Berlingo deur links achter bestellen met kleurcode


Om snel de juiste tweedehands deur links achter te vinden helpt het als u het Citroen Berlingo portier kunt bestellen met de originele kleurcode, wie weet hebben we een exemplaar met exact dezelfde kleur. We hebben een speciale informatiepagina gemaakt waarop u kunt zien hoe u uw Citroen kleurcode kunt vinden.

Citroen Berlingo portier links achter verzending


Na afstemming met een van onze verkopers wordt de Citroen Berlingo portier links achter Schuifdeur/ bestel/ geen ruit/ zie voor verzending voor u klaar gemaakt. Uiteraard is het slim verpakken van tweedehands plaatwerkdelen een noodzaak, maar u kunt dit gerust aan onze ervaren specialisten overlaten. Zo komt de gebruikte deur ook daadwerkelijk in de zorgvuldig afgesproken staat bij u aan. Bovendien zorgt bestellen voor 15.00 uur in de meeste gevallen al voor levering op de volgende werkdag.
 

Kwaliteit tweedehands achterdeur links Berlingo

De prijs van de tweedehands Berlingo linker achterdeur wordt mede door de kwaliteit bepaald. Als het portier een kras, deukje, roest of lakprobleem heeft dan wordt dit met een code bij de deur vermeldt. Een uitleg van de codes is hieronder te vinden, klikken op de afbeelding laat een vergroting zien.
 
Kwalificatie gebruikte onderdelen plaatwerk - carosseriedelen Citroen Peugeot