Garanties en retourbeleid (herroepingsrecht)

 

7 dagen DOA-productgarantie (uw ontvangen onderdeel is stuk bij ontvangst)

Als een of meer van de door u ontvangen artikelen beschadigd is tijdens transport of op een andere manier niet werken, wordt u door deze garantie beschermd. Neem binnen 7 dagen na ontvangst van de onderdelen contact met ons op voor de goedkeuring van uw retourzending.

Nadat het product teruggestuurd is naar het adres dat door onze klantenservice is opgegeven, sturen we gratis een nieuw onderdeel (we vergoeden de verzendkosten voor de retourzending), u kunt ervoor kiezen om een volledige terugbetaling te ontvangen.

Klik hier voor het Retourformulier

 

14 dagen geen reden retour; Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling - uitsluitend geplaatst via www.bartebben.nl - tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Neem binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact met ons op voor goedkeuring van uw retourzending.

Opmerking: Alle elektrische en elektronische onderdelen zoals een ECU-set, display, radio, etc. vallen vanwege schade door montage en onderliggende storingen niet onder deze garantie.
Alle elektrische delen worden door ons voor verzending getest op hun werking. Computers, displays, radio’s worden in werkende auto’s getest. Na goedkeuring door ons worden deze naar u verzonden.
ECU’s (motor management computers) kunnen door externe storingen zoals sluiting in de kabelboom, een defecte injector etc. defect raken. Zorg daarom dat u eerst de juiste diagnose stelt en de oorzaak verhelpt. We kunnen u helpen met het stellen van de juiste diagnose.

Klik hier voor het Retourformulier

 

180 dagen kwaliteitsgarantie

Als er kwaliteitsproblemen zijn, kunt u tot 180 dagen geld terugkrijgen of een ruilonderdeel krijgen. U dient contact met ons opnemen om te vernemen of het onderdeel voor deze garantie in aanmerking komt.

Opmerking: Vanwege de aard en het beoogde gebruik vallen slijtage delen en soortgelijke items niet onder deze garantieperiode.

Klik hier voor het Retourformulier

 

Ontbrekende item (s), verkeerd item (s) of verkeerd pakket verzonden

Zorg er voor dat tijdens de levering van uw pakket dat het pakket in goede staat verkeert (het mag niet geopend zijn) en bevestig de inhoud voordat u het pakket ondertekent.

Neem voor eventuele problemen contact met ons op en volg ons garantieproces:

1. Geef uw factuurnummer en de artikelnummer door.
2. Stuur ons een duidelijke foto van de buitenverpakking, alle verzendlabels zichtbaar en (indien van toepassing) het ontvangen onderdeel.

Als er een onderdeel door transportschade ontbreekt, zullen we het ontbrekende onderdeel / accessoire gratis opnieuw opsturen.

Als we het verkeerde artikel hebben verzonden, zullen we u ofwel volledig terugbetalen of een alternatief artikel verzenden (indien van toepassing en beschikbaar). Bart Ebben zal beslissen of u het verkeerde onderdeel dient te retourneren of niet. De verzendkosten vergoeden we wanneer het onderdeel bij Bart Ebben is ontvangen.

Klik hier voor het Retourformulier

 

Reparatieperiode en garantie-vrijstellingen en opmerkingen

Categorie reparatieperiode:

1 jaar: motoren en versnellingsbakken
180 dagen: alle overige zaken met uitzondering op turbo’s
90 dagen: turbo’s

Voor de bovenstaande categorieën geldt de garantie alleen voor de hoofdeenheid. De garantieperiode voor aangeschroefde delen en extra accessoires is 30 dagen.

 

Garantie vervalt

1. Slijtage, breuk en schade tijdens gebruik, is uitsluitend de verantwoordelijkheid van de klant en wordt niet gedekt door onze garanties.

2. Als je het artikel hebt beschadigd of misbruikt, vervalt de garantie van het product onmiddellijk. In dergelijke gevallen is er geen vergoeding beschikbaar.

 

De klant maakt de garantie ongeldig als hij:

- De firmware flasht van een apparaat of root een apparaat

- De behuizing opent om te proberen het apparaat te repareren

- Delen van het product wijzigt, verwijdert, past of verwisselt

- Het onderdeel op een manier gebruikt waarvoor het oorspronkelijk niet bedoeld is

- Het onderdeel blijft gebruiken als er een fout optreedt en het meer schade veroorzaakt

 

Betaling en terugbetaling

Voor elke verzending brengen wij de waarde van de onderdelen en verzendkosten in rekening. Daar waar mogelijk worden facturen, verzendkosten en creditfacturen met elkaar verrekend.
De terugbetaling geschiedt op dezelfde methode als de betaling en zal zo spoedig mogelijk plaatsvinden doch uiterlijk binnen 5 werkdagen.

 

Verwerkingstijd

Voor ruilen is de verwerkingstijd voor het geruilde onderdeel tussen de 3-6 werkdagen na ontvangst van het artikel en afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad.
De terugbetaling geschied op dezelfde methode als de betaling en zal zo spoedig mogelijk plaatsvinden doch uiterlijk binnen 5 werkdagen.

 

Geen geldige goedkeuring

Onderdelen die retour worden gezonden zonder geldige goedkeuring van de klantenservice worden niet in behandeling genomen.

Over onze onderdelen

+


Contactgegevens


Sluisweg 18
6581 KA Malden (NL)
Nederland

+31 24 3570315
info@bartebben.nl

BTW-nummer: NL 8040.54.769.B01
KVK-nummer: 12034547

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

8:30 - 17:00
8:30 - 17:00
8:30 - 12:30
Gesloten

Copyright @ Bart Ebben B.V. 1978-2021