Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Berlingo > Deuren > La portier > Schuifdeur personen met ruit familiale multispace zie 1

Citroen Berlingo La portier - SCHUIFDEUR/ PER

DEUREN
SCHUIFDEUR/ PERSONEN/ MET RUIT/ FAMILIALE-MULTISPACE/ ZIE
9006C5 9006K8
Kenmerken
Merk Citroen
Model Berlingo
Onderdeel groep Deuren
Onderdeel La-portier
Is de prijs niet vermeld of is het onderdeel niet op voorraad? Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
2 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
A3 KNB A3 blauw 9006C5 RV 7T1 7R2 5D2 GS
KM: 91.000
prijs: Op aanvraag
A4 ! EYL BLAUW 9006C6 RV 5X 5U1 5D1 7D1 RB GEEN KLINK BE
KM: 130.000
prijs: Op aanvraag


Vraag hier een Citroen Berlingo portier links achter Schuifdeur/ personen/ met ruit/ familiale-multispace/ zie 9006c5 9006k8 tweedehands aan. Een gebruikt linker achterportier is vaak behoorlijk compleet, wordt in verschillende kleuren en kwaliteiten en met garantie aangeboden. De prijs van de passagiersdeur achter wordt mede door de kwaliteit bepaald.

Citroen Berlingo deur links achter bestellen met kleurcode


Om snel de juiste tweedehands deur links achter te vinden helpt het als u het Citroen Berlingo portier kunt bestellen met de originele kleurcode, wie weet hebben we een exemplaar met exact dezelfde kleur. We hebben een speciale informatiepagina gemaakt waarop u kunt zien hoe u uw Citroen kleurcode kunt vinden.

Citroen Berlingo portier links achter verzending


Na afstemming met een van onze verkopers wordt de Citroen Berlingo portier links achter Schuifdeur/ personen/ met ruit/ familiale-multispace/ zie 9006c5 9006k8 voor verzending voor u klaar gemaakt. Uiteraard is het slim verpakken van tweedehands plaatwerkdelen een noodzaak, maar u kunt dit gerust aan onze ervaren specialisten overlaten. Zo komt de gebruikte deur ook daadwerkelijk in de zorgvuldig afgesproken staat bij u aan. Bovendien zorgt bestellen voor 15.00 uur in de meeste gevallen al voor levering op de volgende werkdag.
 

Kwaliteit tweedehands achterdeur links Berlingo

De prijs van de tweedehands Berlingo linker achterdeur wordt mede door de kwaliteit bepaald. Als het portier een kras, deukje, roest of lakprobleem heeft dan wordt dit met een code bij de deur vermeldt. Een uitleg van de codes is hieronder te vinden, klikken op de afbeelding laat een vergroting zien.
 
Kwalificatie gebruikte onderdelen plaatwerk - carosseriedelen Citroen Peugeot