Home   |   Bel-mij   |   Multimedia   |   Branches   |   Rondleiding   |   Reviews   |   Nieuws   |   Betaling   |   Sitemap   |   Over ons
Onderdelen Werkplaats Autoverkoop & Occasions Contact
U bevindt zich op: Sitemap > Citroen peugeot voertuigidentificatienummer vinden

Citroen Peugeot voertuigidentificatienummer vinden

Wij contacteren u!
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mail adres:
Het Citroen Peugeot voertuigidentificatienummer ofwel chassisnummer vinden gaat het gemakkelijkst op de kentekenpapieren of inmiddels op de kentekencard. Maar ook op de auto zelf kan dit bijvoorbeeld achter de voorruit of in de motorruimte. Het lange nummer begint vrijwel altijd met "VF".
 

Citroen Peugeot voertuigidentificatienummer op de kentekencard

Op de achterzijde van de kentekencard staat als eerste bovenaan het voertuigidentificatienummer/VIN nummer ook wel chassisnummer genoemd. Als u op zoek bent naar gebruikte onderdelen Peugeot of Citroen zijn meestal de laatste 7 posities al voldoende voor een exacte onderdelenkeuze. Geeft u dit nummer door aan ons verkoopteam en zij zorgen ervoor dat het benodigde onderdeel het juiste is en past op uw Citroën of Peugeot.
Kijk voor het Citroen Peugeot voertuigidentificatienummer (VIN) op de kentekencardHet Citroen Peugeot voertuigidentificatienummer op achterzijde van de kentekencard
 

Citroen Peugeot voertuigidentificatienummer op de kentekenpapieren

Het Citroen Peugeot voertuigidentificatienummer op achterzijde van de kentekenbewijs deel 1A

Voor voertuigen waarbij nog een papieren kentekenbewijs zit is er iets meer speurwerk nodig om het Citroen Peugeot voertuigidentificatienummer te vinden. U moet hiervoor Kentekenbewijs 1A voor u nemen. Het vijfde item van boven is het Identificatienummer, ook hiervan zijn meestal de laatste 7 posities al voldoende voor een gerichte onderdelenaanvraag.
 

Citroen Peugeot voertuigidentificatienummer achter de voorruit

Bij veel van de moderne auto's is het Citroen Peugeot voertuigidentificatienummer zichtbaar achter de voorruit. Onderaan, in de buurt van de ruitenwissers is dan een klein venstertje gemaakt waarachter het chassinummer is geplaatst. Dus staat u in de buurt van de auto dan is dit een eenvoudige manier om het VIN nummer te achterhalen.

Citroen Peugeot chassisnummer achter de voorruit


Citroen Peugeot voertuigidentificatienummer in de deurstijl

Gelukkig hoeft men in de meeste gevallen niet op zoek naar het Citroen Peugeot voertuigidentificatienummer in de motorruimte, maar zit er een sticker op de deurstijl. De sticker is goed leesbaar en geprint op een makkelijk toegankelijke plek en is dus een handige plek om het chassisnummer op de auto zelf te vinden. Op dezelfde sticker staat meestal ook de Peugeot Citroen kleurcode.


Citroen Peugeot voertuigidentificatienummer in de motorruimteVoertuigidentificatienummer VIN Citroen Peugeot op sticker op de middenstijl

Als de bovenstaande methodes niet mogelijk zijn is er nog een andere mogelijkheid om het Citroen Peugeot voertuigidentificatienummer te vinden, namelijk in de motorruimte. Bij de veel modellen wordt het nummer in een chassisdeel ingeslagen, daarnaast kan er nog een metalen typeplaatje aangebracht zijn. Een uitzondering zijn de Citroen C1 en Peugeot 107 modellen waar het VIN nummer moeilijk vindbaar is ingeslagen onder de rechter voorstoel.
 

Gebruikte onderdelen Citroen Peugeot bestellen op VIN nummer

Door ons uw voertuigidentificatienummer bij een aanvraag mee te sturen kunnen wij exact het juiste onderdeel voor u uit onze grote voorraad selecteren. Wij slaan het VIN nummer niet op en gebruiken het ook nergens anders voor dan u aan het passende onderdeel te helpen. Daarmee heeft u snel het correcte onderdeel in huis en kan de reparatie snel beginnen!

Stuur ons een gebruikte onderdelen aanvraag

Voertuigidentificatienummer Citroen Peugeot onder de motorkapVoertuigidentificatienummer VIN Citroen Peugeot op de deurstijlVoertuigidentificatienummer Citroen C1 Peugeot 107 onder voorstoel


Selecteer pagina:

Share |