U bevindt zich op: Sitemap > Auto onderdelen > Peugeot partner schuifdeur tweedehands rechts links

Peugeot Partner schuifdeur tweedehands rechts & links

Peugeot Partner schuifdeur tweedehands in wit of een andere kleurcodeEen voordelige Peugeot Partner schuifdeur tweedehands rechts of links snel geleverd. Zowel voor het eerste type Partner in 1997 als het het laatste model van nu.
 

Schuifdeur Peugeot Partner

Al vanaf 1997 wordt de Peugeot Partner geleverd, voor het eerste model en de facelift uitvoeringen in 2003 zijn de tweedehands schuifdeuren in onze voorraad achter de onderstaande links te vinden en aan te vragen. Er zijn een aantal verschillende versies van deze schuifdeuren geleverd, zoals met ruit en zonder, maar ook hierin kan nog verschil zitten. Dan is er ook nog de exacte kleurcode. Om de juiste schuifdeur te kunnen leveren kunt u ons het beste het chassisnummer van de auto doorgeven.
 
Stel een vraag over tweedehands schuifdeur Peugeot Partner

Rechter schuifdeur Peugeot PartnerPeugeot Partner schuifdeur tweedehands in wit of een andere kleurcode voor bouwjaren 1997-1998-1999-2000-2001-2002-2003-2004-2005-2006-2007-2008

 

Schuifdeur Peugeot Partner type 3 vanaf 2008Peugeot Partner Tepee schuifdeur tweedehands rechts en links in wit of een andere kleurcode

Ook van het nieuwere model Peugeot Partner vanafbouwjaar 2008 hebben wij regelmatig gebruikte schuifdeuren in voorraad. Ook hier is er een verschil tussen de bedrijfswagen deuren en de Multispace MPV deuren.
 

Linker schuifdeur Peugeot Partner type 3 vanaf 2008

 
 

Peugeot Partner schuifdeur deurgreep kapot?

De Peugeot Partner schuifdeur deurgreep wil van binnen nog weleens breken bij ruw gebruik. De deurklink beweegt dan nog wel maar de schuifdeur gaat niet meer open. Wij leveren hier een losse scharnierpen voor zodat niet de volledige deurgreep vervangen (en in kleur gespoten) hoeft te worden, zie hiervoor de video:
 
 
Stel een vraag over tweedehands schuifdeur Peugeot Partner
Bart Ebben staat voor eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen in tweedehands onderdelen voor Citroën & Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze 40-jarige vakkennis zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan 40 jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet op voorraad? Ook dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending