Werken bij Bart Ebben

Hou auto's op de weg!


Sinds 1978 houden wij al mensen op de weg. Wij verzorgen nieuwe en tweedehands onderdelen van zowel Citroën, DS, Peugeot en vele andere automerken. Deze onderdelen gaan van een motorblok tot de kleinste schakelaar, alles om de auto's op de weg te houden.

Solliciteer vandaag nog!

De perfecte aanvulling

Hou je van sleutelen? Of communiceer je liever met klanten? Bij Bart Ebben bieden we tal aan mogelijkheden, van digitaliseren tot demonteren. Als hecht team verwelkomen we jouw om samen mensen op de weg te houden!

Bekijk ons bedrijf

Jouw toekomstige team

Samen met jouw 15+ collega's zorg je ervoor dat wij elke dag de klant tevreden op de weg houden.

Bekijk het team

Onze missie

De missie van Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot is het vertalen van onze kennis en ervaring naar eerlijke adviezen en oplossingen waar we onze klanten daadwerkelijk mee verder helpen. Dat vinden wij heel belangrijk en daar worden wij zelf blij van. We vinden het gewoon gaaf om de beste te zijn. Om onze doelstellingen voor 2023 en verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen die net als wij elke dag het beste uit zichzelf willen halen en gezamenlijk de lat steeds een beetje hoger willen liggen.

Onze afdelingen

Digitalisering / ICT

Van onze webshop tot aan het maken van reclame en social media posts. Op deze afdeling houden wij ons bezig met de digitale footprint van Bart Ebben.

Administratie

Onze afdeling administratie houdt zich bezig met facturen, contracten, betaling en veel meer. Alles omtrent de administratieve kant van Bart Ebben.

Verkoop

Klanten helpen met het vinden van het juiste onderdeel of helpen met een hulpvraag. Onze verkoop afdeling helpt klanten de hele dag door.

Magazijn

Waar ligt welk onderdeel? Hier weten ze precies waar elk onderdeel ligt. Zo kunnen zo optimaal onderdeel opzoeken, verpakken en opsturen.

Demontage

Bij afdeling demontage demonteren ze met uiterste zorg alle onderdelen van de auto's af en zetten deze overzichtelijk op de website.

Facilitair

Wij zouden ons werk zonder de afdeling facilitair. Zij zorgen er voor dat Bart Ebben er altijd precies spik-en-span bij ligt.

Bekijk de actuele vacatures

Helaas zijn er geen actuele vacatures op deze afdeling. Je kunt wel een vrijblijvende sollicitatie sturen:

Informatie over de sollicitatie

Salaris

Het salaris is conform CAO Motorvoertuigen

Werkdagen

Werkdagen vallen op maandag t/m vrijdag, zaterdag en zondag vrij

Stage

Bij Bart Ebben is het mogelijk om stage te lopen. Stuur een mail naar [email protected] en wij nemen spoedig contact met jou op.


Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

Copyright @ Bart Ebben B.V. 1978-2023