Werken bij Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot

De missie van Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot is het vertalen van onze kennis en ervaring naar eerlijke adviezen en oplossingen waar we onze klanten daadwerkelijk mee verder helpen. Dat vinden wij heel belangrijk en daar worden wij zelf blij van. We vinden het gewoon gaaf om de beste te zijn. Om onze doelstellingen voor 2020 en verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen die net als wij elke dag het beste uit zichzelf willen halen en gezamenlijk de lat steeds een beetje hoger willen liggen. 


Actuele vacatures


Senior binnendienst verkoopmedewerker & klant adviseurBekijk vacature
Je kennis en inzichten kan je volledig gebruiken om klanten juist te adviseren en mee te denken in strategische verbeteringen.


Junior binnendienst verkoopmedewerkerBekijk vacature
Met veel ervaring en ondersteuning word je geholpen om je kennis te verrijken zodat je vertrouwt onze klanten kan adviseren.


Monteur op de afdeling demontageBekijk vacature
Jij houdt je bezig met het demonteren van auto's.


Kwaliteit controleur van onderdelenBekijk vacature
Jouw missie is om onderdelen te controleren en te digitaliseren voor onze webshopWe bieden je een moderne werkomgeving in ons bedrijf waar we graag toegewijd werken maar waar ook tijd is voor een gezellig pauzepraatje. Kan jij je vinden in deze vacatures? Stuur dan je reactie met motivatie en CV naar CV@BartEbben.nl

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.   

Copyright @ Bart Ebben B.V. 1978-2021