Rondleiding bij Autodemontagebedrijf & Autobedrijf Bart Ebben

Om u een beeld te geven van ons bedrijf is er een virtuele rondleiding samengesteld. Het bedrijf bestaat eigenlijk uit twee bedrijven ineen, enerzijds een Onderdelenbedrijf dat gebruikte onderdelen voor Citroen en Peugeot auto's demonteert en verkoopt. Anderzijds is er het Autobedrijf voor onderhoud en reparatie, APK, autoverkoop-occasions en schadeherstel.

 
Klik op de afbeelding hieronder voor een video rondleiding door ons Onderdelenbedrijf:
Of bekijk ons bedrijf d.m.v. de onderstaande foto's:

Welkom bij Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot onderdelen en Autobedrijf

Zowel Autobedrijf als Autodemontagebedrijf

Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot is een ruim en modern opgezet bedrijf en bestaat al meer dan 40 jaar. Bart Ebben onderdelenspecialist voor Citroën | DS | Peugeot levert gebruikte en nieuwe onderdelen uit een gigantisch magazijn en een grote voorraad demontageauto's. De onderdelen worden dagelijks wereldwijd verstuurd.

Daarnaast zit in hetzelfde pand onafhankelijk autobedrijf Bart Ebben, PCA & BOVAG autodealer, met een werkplaats met ultramoderne hefbruggen, een demontageruimte en een apk-station.


Onderdelen en werkplaatsbalie Bart Ebben Specialist Citroen Peugeot

Telefonische verkoop gebruikte onderdelen Citroen Peugeot


Bij binnenkomst treft u vrijwel direct links onze onderdelenbalie en rechts onze werkplaatsreceptie aan. Het Autobedrijf Bart Ebben heeft altijd een ruim aanbod van jonge gebruikte auto's. Klantenservice staat bij ons al +40 jaar hoog in het vaandel. Jan helpt u graag!

Zeer complete werkplaats Autobedrijf Bart Ebben voor Citroen Peugeot Renault

Speciale testbank voor APK keuringen aan Citroen Peugeot Renault

In onze moderne werkplaats kunnen wij u met al uw autoproblemen helpen. Ook ingewikkelde elektronische problemen gaan wij niet uit de weg! Daarnaast biedt ons geheel vernieuwde apk-station de mogelijkheid een apk-keuring of snelle check te laten uitvoeren! 

Eigen automontage voor tweedehands auto onderdelen

In ons grote magazijn hebben wij nagenoeg alle onderdelen die u nodig heeft op voorraad. Zo niet dan kunnen wij ze in heel veel gevallen bestellen! Wij streven naar een oplossing, gebruikt of nieuw.
Zeer grote voorraad gebruikte onderdelen Citroen Peugeot in magazijn   Plaatwerk, deuren, motorkappen, koplampen, enz. voor Citroen Peugeot
De auto's worden zorgvuldig en milieuvriendelijk gedemonteerd in onze demontage werkplaats, inmiddels kunnen we 97% van een auto hergebruiken! Ook alle vloeistoffen uit de auto's worden hergebruikt, met een speciale aftapinstallatie worden deze snel en gescheiden uit de auto's gehaald.
    

 

Zoek hierboven eenvoudig je onderdeel via klikken > Merk > Model > Bouwjaar

Of stuur ons een aanvraag en wij zoeken voor jou. Klik hier.