Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Xantia > Wielenremmen > Wielbout > Alu velg platte ring 65mm tot.lengte 43mm bout 25mm draa

CITROEN Xantia Wielbout - ALU VELG/ PLATT

WIELENREMMEN
ALU VELG/ PLATTE RING/ 65MM TOT.LENGTE/ 43MM BOUT/ 25MM DRAA
D
Kenmerken
Merk Citroen
Model Xantia
Onderdeel groep Wielenremmen
Onderdeel Wielbout
Is de prijs niet vermeld of is het onderdeel niet op voorraad? Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
2 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
NIEUW EX BTW 20 stuks opnieuw gestraald en gegalvaniseerd 75514637
KM: 000
prijs: Op aanvraag
NIEUW EX BTW 20 stuks opnieuw gestraald en gegalvaniseerd 75514637
KM: 000
prijs: Op aanvraag


Vraag ons naar een tweedehands Citroen Xantia wielbout Alu velg/ platte ring/ 65mm tot.lengte/ 43mm bout/ 25mm draa d, we hebben veel verschillende gebruikte wielbouten in voorraad! Zowel slotbouten, bouten voor lichtmetalen velgen als voor stalen velgen kunt u bij ons vinden. Uiteraard worden de slotbouten met een speciale sleutel los gedraaid, maar de normale bouten zijn meestal met een 17 mm of 19 mm dop of wielsleutel te monteren.
 

Gebruikte Citroen Xantia wielbouten in de juiste lengte

Over het algemeen zijn bouten voor aluminium velgen langer dan die voor staalvelgen, als u de lengte van de benodigde wielbouten op kunt meten maakt dit de verwerking van uw aanvraag eenvoudiger. Een foto van de bout kan daarbij ook zeker helpen om voor uw Citroen Xantia velgen de gebruikte wielbouten in de juiste lengte en model te kunnen aanbieden.
 

Citroen Xantia wielbouten opsturen

Wij kunnen de gevraagde Citroen Xantia wielbouten naar u opsturen, is de bestelling voor 15.00 uur afgerond dat zijn de bouten meestal al de navolgende werkdag bij u in huis.