Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Jumper > Motor en motordelen > Vacuum > Hdi 2.2 puma euro 5 zie 9678125380

CITROEN Jumper Vacuum - HDI 2.2 PUMA EU

MOTOR EN MOTORDELEN
HDI 2.2 PUMA EURO 5/ ZIE 9678125380

Kenmerken
Merk Citroen
Model Jumper
Onderdeel groep Motor-en-motordelen
Onderdeel Vacuum
Is de prijs niet vermeld of is het onderdeel niet op voorraad? Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen
1 onderdelen gevonden in voorraad
KM
prijs
FOMOCO BK2Q-2A451 FA BE
KM: 000
prijs: Op aanvraag


Vraag ons naar een gebruikte Citroen Jumper vacuumpomp Hdi 2.2 puma euro 5/ zie 9678125380 . De Citroen Jumper vacuumpomp ofwel luchtpomp kan de oorzaak zijn van bijvoorbeeld een defect aan het brandstofsysteem. Maar een vacuumpomp kan voor veel meer zaken gebruikt worden, zoals voor de bekrachtiging van het remsysteem, bediening van een variabele turbo, EGR bediening en gasklep bediening.

Vacuumpomp Citroen Jumper snel in huis


Stuur ons een aanvraag voor een tweedehands Citroen Jumper vacuumpomp Hdi 2.2 puma euro 5/ zie 9678125380 en na een korte afstemming gaan wij snel over tot verzending van de pomp. Bestel de secundaire luchtpomp voor 15.00 uur, dan is hij meestal al de volgende werkdag in huis. Heeft u een nog grotere spoed? Neem dan contact met ons op!

Meer Citroen Jumper onderdelen


Is deze Citroen Jumper vacuum pomp niet het onderdeel waarnaar u op zoek bent? U kunt bovenaan deze pagina klikken op de link 'VACUUM' voor meer Citroen Jumper vacuumpomp varianten.
Andere onderdelen voor uw Citroen Jumper zijn te vinden in onze online catalogus. Onderdeel niet gevonden? Vraag het ons.