Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > C1 > Achter en dak delen > Trekhaak > Haak voor fietsendrager

CITROEN C1 Trekhaak - HAAK VOOR FIETS

ACHTER EN DAK DELEN
HAAK VOOR FIETSENDRAGER

Kenmerken
Merk Citroen
Model C1
Onderdeel groep Achter-en-dak-delen
Onderdeel Trekhaak
Laat ons het geselecteerde onderdeel voor u vinden!

Vraag met de knop hieronder direct het gewenste onderdeel vrijblijvend aan. Ons vakkundige team reageert dan snel met mogelijkheden om u toch van het gewenste onderdeel te voorzien. Of bel ons op +3124-3570315

Vind dit onderdeel voor mij


U zocht een tweedehands trekhaak Citroen C1 Haak voor fietsendrager . Wij krijgen regelmatig een gebruikte Citroen C1 trekhaak of stekkerdoos binnen, onze actuele voorraad kunt u hierboven bekijken. Met een tweedehands trekhaak kunt u een leuk bedrag besparen op de aanschaf!

Citroen C1 trekhaak tweedehands aanvragen


Uit ervaring merken wij dat er zeer veel verschillende trekhaken per type in omloop zijn, deze passen niet altijd op uw C1. Mocht u twijfelen of de Haak voor fietsendrager op uw Citroen C1 past, dan kunt u ons dat melden in de aanvraag. Uiteraard kunnen wij u de trekhaak toesturen, hier vindt u meer info over verzenden en afhalen.

Citroen C1 trekhaak tweedehands monteren


Het monteren van een al dan niet afneembare tweedehands Citroen C1 trekhaak is niet altijd even eenvoudig. Bij recente modellen is niet alleen het plaatsen van de trekhaak, maar ook het inlezen van de trekhaak in de electronica van de auto onderdeel van de klus. Mocht u hiertoe zelf niet in staat zijn, dan kunt u de montage van de trekhaak ook aan ons BOVAG autobedrijf overlaten.