Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > 2cv > Dashboard delen > Stuur wiel > 1 spaaks 5476861

CITROEN 2cv Stuur wiel - 1 SPAAKS 54768

DASHBOARD DELEN
1 SPAAKS 5476861

Kenmerken
Merk Citroen
Model 2cv
Onderdeel groep Dashboard-delen
Onderdeel Stuur-wiel
Laat ons het geselecteerde onderdeel voor u vinden!

Vraag met de knop hieronder direct het gewenste onderdeel vrijblijvend aan. Ons vakkundige team reageert dan snel met mogelijkheden om u toch van het gewenste onderdeel te voorzien. Of bel ons op +3124-3570315

Vind dit onderdeel voor mij


U vond het Citroen 2cv stuurwiel 1 spaaks 5476861 , vraag hier eenvoudig een tweedehands stuur aan. Uiteraard zijn verschillen in de bekleding per uitvoering een duidelijke onderscheidende factor. Leder of kunststof en andere kleurstellingen zijn hier voorbeelden van. Daarnaast zitten er vaak verschillen in de manier van montage van de stuurairbag op het stuurwiel.

Tweedehands Citroen 2cv stuurwiel duurzaam & voordelig


Door slijtage of beschadiging kan een stuur erg lelijk geworden zijn. Dan is een tweedehands stuurwiel een duurzame & voordelige oplossing. We kunnen u ook aanverwante, gebruikte onderdelen zoals bijvoorbeeld een stuurairbag, stuurbediening, kolomschakelaars, stuurkolom, klokkenpaneel, etc. leveren.

Citroen 2cv stuurwiel verzenden-ophalen


Het Citroen 2cv stuurwiel 1 spaaks 5476861  kunnen wij u toezenden, daarover vindt u hier meer verzendinformatie. Naast verzenden kunt u het stuur uiteraard ook zelf komen ophalen op onze bedrijfslocatie in Malden.

Kijk voor meer Citroen 2cv onderdelen in onze catalogus of zoek onderdelen online direct in onze voorraad.