Home   |   Bel-mij   |   Multimedia   |   Branches   |   Rondleiding   |   Reviews   |   Nieuws   |   Betaling   |   Sitemap   |   Over ons
Onderdelen Werkplaats Autoverkoop & Occasions Contact
U bevindt zich op: Sitemap > Tweedehands autobanden

Tweedehands autobanden als betaalbaar alternatief

Tweedehands zomerbanden en winterbanden voor Peugeot en Citroen grote voorraadBand kapot? Kies ook voor voordelige vervanging met tweedehands autobanden! Bij ons autodemontagebedrijf vindt u een groot assortiment gebruikte banden voor Peugeot en Citroen modellen, maar deze passen uiteraard ook op andere merken! Deze zijn vaak nog zo goed als nieuw, maar de prijs is een stuk aantrekkelijker. Bij ons gelijknamige Autobedrijf kunt u de banden eventueel ook laten monteren.
 
Vraag ons alles over tweedehands autobanden voor uw Peugeot of Citroen

Wanneer tweedehands autobanden?

In de meeste gevallen is het profiel van de banden gewoonweg versleten, wettelijk is dit als de profieldiepte van de band minder is dan 1,6 millimeter. In de praktijk is al gauw een milimeter of 3 wenselijk omdat bij minder diep profiel de waterafvoer van de band al een stuk minder wordt met meer kans op aquaplanning. Als we uw bandenmaat gebruikt in voorraad hebben kunt u hier een leuk voordeel mee behalen!
 
Ook montage van tweedehands autobanden is mogelijk bij Bart EbbenDe tweedehands banden worden altijd door ons zorgvuldig geïnspecteerd en we geven u een indicatie van de profieldiepte in een percentage van nieuw. Uiteraard wordt de prijs op dit percentage afgestemd.
 
Vraag ons om tweedehands autobanden voor uw auto
 

Te oude banden

De band kan ook gewoonweg te oud geworden zijn, dit is enerzijds aan droogtescheurtjes te zien maar op de band staat ook de productiedatum. Testen hebben uitgewezen dat na 6 jaar levensduur de kans op een defect als een levensgevaarlijke klapband flink toeneemt. Vanzelfsprekend bieden wij geen banden aan die al te oud zijn.
 

Kapotte of lekke autoband

Naast deze geleidelijk aan afnemende factoren kan er ook een acute aanleiding zijn voor het vervangen van een autoband. En dat is vaak extra zuur... Zo kan een flinke spijker de band lek slaan, maar ook het karkas beschadigen. Wij staan daarom niet achter noodreparaties van lekke banden. Ook een harde aanraking van een stoeprand of een ander obstakel kan de band onherstelbaar beschadigen.Grote voorraad tweedehands autobanden in Malden regio Nijmegen Juist in dit soort gevallen kan een tweedehands autoband perfect uitkomst bieden!
Bij een hele harde klap kan ook de velg krom raken, goed om te weten dat we ook tweedehands autovelgen leveren!
 

Winterbanden & zomerbanden

Een andere belangrijke reden is natuurlijk de jaarlijkse wissel van zomerbanden naar winterbanden en vice versa. Bij ons vindt u zowel tweedehands zomerbanden als winterbanden in voorraad. Met de toenemende verplichtingen in een aantal Europese landen wordt de keuze voor specifieke seizoensbanden steeds meer noodzakelijk.
 
Vraag ons alles over tweedehands autobanden voor uw Peugeot of Citroen
 

Voorbeelden gebruikte autobanden Citroen & Peugeot

Voorbeelden van gebruikte autobanden in onze voorraad hebben we hieronder geplaatst u kunt hierna de gewenste maat kiezen en bepalen of u een zomerband of een winterband nodig heeft. Daarna wordt de voorraad per band getoond:
 

Tweedehands Citroen autobanden

Tweedehands Peugeot autobanden

Tweedehands autobanden Peugeot 206
Tweedehands autobanden Peugeot 207
Tweedehands autobanden Peugeot 307
Tweedehands autobanden Peugeot 308
Tweedehands autobanden Peugeot 3008
Tweedehands autobanden Peugeot 406
 

Tweedehands banden op maat

Omdat de meeste banden universeel geschikt zijn voor vele automerken geven we u hieronder ook enkele voorbeelden van gangbare afmetingen, zodat de gebruikte banden ook op maat geselecteerd kunnen worden. Wij adviseren om altijd de voor de velg en de auto voorgeschreven bandenmaat te monteren, een 215/55 R15 moet je echt niet op een velg voor een 195/55 R15 willen leggen.
 
De tekst op de band geeft de exacte maat aan van de band. Bij een 205/65 R 15 is 205 de breedte van de autoband in millimeters. 65 geeft de bandhoogte aan, de hoogte is 65 procent van 205 mm. De R staat voor radiaal en 15 is de maat van de velg in inches.


Selecteer pagina:

185 60 R15
185 65 R15
195 55 R16
205 65 R15
215 55 R16
225 55 R17
Share |