Home   |   Bel-mij   |   Multimedia   |   Branches   |   Rondleiding   |   Reviews   |   Nieuws   |   Betaling   |   Sitemap   |   Over ons
Onderdelen Werkplaats Autoverkoop & Occasions Contact
U bevindt zich op: Sitemap > Tweedehands autovelgen

Tweedehands autovelgen als betaalbaar alternatief

Velgen stalen en lichtmetalen voor Peugeot & Citroen grote voorraadVelg kapot? Kies ook voor voordelige vervanging met tweedehands autovelgen! Bij ons autodemontagebedrijf is een groot assortiment gebruikte velgen voor Peugeot en Citroen modellen te vinden, maar deze passen uiteraard ook op andere merken! Deze zijn vaak nog zo goed als nieuw, maar de prijs is een stuk aantrekkelijker. Bij ons gelijknamige Autobedrijf is het monteren van de velgen met banden eventueel ook mogelijk.
 
Vraag ons alles over tweedehands autovelgen voor uw Peugeot of Citroen

Wanneer tweedehands autovelgen?

Bij het uitwijken net nog even de stoeprand raken vinden auto velgen geen goed idee. En met een kromme of gedeukte velg is normaal en veilig rijden onmogelijk. Als we de juiste velgenmaat gebruikt in voorraad hebben is bij vervanging een leuk voordeel behalen! Goed om te weten dat de tweedehands velgen door ons altijd zorgvuldig geïnspecteerd worden.
 
Overigens leveren wij ook tweedehands autobanden.Ook montage van tweedehands autovelgen en banden is mogelijk bij Bart Ebben
 
Vraag ons om tweedehands autovelgen voor uw auto
 

Extra velgenset voor winterbanden & zomerbanden

Een andere belangrijke reden is natuurlijk de jaarlijkse wissel van zomerbanden naar winterbanden en vice versa. Deze wissel wordt een stuk gemakkelijker (en minder kostbaar) met een extra set velgen. Uw lichtmetalen (aluminium) velgen blijven bovendien een stuk langer mooi als deze niet aan de winterse pekel worden blootgesteld. Bij ons vindt u zowel tweedehands stalen velgen als gebruikte lichtmetalen velgen in voorraad. Met de toenemende verplichtingen in een aantal Europese landen wordt de keuze voor specifieke seizoensbanden steeds meer noodzakelijk.
 

Tweedehands reserve wiel 

Af fabriek worden auo's lang niet altijd met een reserve wiel geleverd, maar in de praktijk is een vervangende velg met band wel erg praktisch! Wij hebben tweedehands reserve wielen en de smallere thuiskomers in voorraad, dat rijdt toch een stuk lekkerder. 
 
Vraag ons alles over tweedehands autovelgen voor uw Peugeot of Citroen
 

Voorbeelden gebruikte autovelgen Citroen & Peugeot

Voorbeelden van gebruikte autovelgen in onze voorraad hebben we hieronder geplaatst, kies hierna de gewenste maat en bepalen of een lichtmetalen of een stalen velg nodig is. Daarna wordt de voorraad per velg getoond. Niet zeker van het juiste model? Wij helpen graag de juiste velgen te vinden:
 

Tweedehands Citroen autovelgenTweedehands velgenset lichtmetaal Peugeot & Citroen voor zomerbanden en winterbanden

Tweedehands Peugeot autovelgen

Tweedehands autovelgen Peugeot 206
Tweedehands autovelgen Peugeot 207
Tweedehands autovelgen Peugeot 307
Tweedehands autovelgen Peugeot 308
Tweedehands autovelgen Peugeot 3008


Selecteer pagina:

Share |