U bevindt zich op: Sitemap > Tweedehands autobanden > 225 55 r17

Tweedehands autobanden 225/55 R17

Tweedehands banden 225-55-R17 snelle verzending - montage mogelijk - goedkope autobandenEen 225/55 R17 band kapot gereden of versleten? Kies ook voor goedkope vervanging met tweedehands banden 225-55-R17! Bij ons vindt u een groot assortiment gebruikte banden, geschikt voor alle automerken! Deze autobanden zijn vaak nog zo goed als nieuw, maar met een stuk goedkopere prijs. Bij ons gelijknamige Autobedrijf is montage eventueel ook mogelijk.
 
Vraag ons alles over tweedehands banden 225/55 R17 - montage mogelijk
 

Zorgvuldige inspectie tweedehands autobanden 225/55 R17

De tweedehands banden worden altijd door ons zorgvuldig geïnspecteerd en we geven u een indicatie van de profieldiepte in een percentage van nieuw. Uiteraard wordt de prijs op dit percentage afgestemd.
 
Wettelijk moet de profieldiepte van de band minimaal 1,6 millimeter zijn. In de praktijk is al gauw een milimeter of 3 wenselijk omdat bij minder diep profiel de waterafvoer van de band al een stuk minder wordt met meer kans op aquaplanning. Als we uw bandenmaat gebruikt in voorraad hebben, kunt u hier nog steeds een leuk voordeel mee behalen!
 

Voorraad 225/55 R17 banden

Meestal hebben wij verschillende bandenmerken als Michelin, Pirelli, Goodyear, Kleber, Vredestein, Firestone in verschilende condities in voorraad. Omdat de maat 225/55 R17 ook op bijvoorbeeld de Citroen C5 gangbaar is tonen wij u via dit model de actuele voorraad gebruikte banden in deze afmeting:
 
 
 
 

Betekenis autobandenmaat

De tekst op de band geeft de exacte maat aan van de band, hierbij is 225 de breedte van de autoband in millimeters. 55 heeft betrekking op de hoogte, de hoogte is 55 procent van 225 mm. De R staat voor radiaal en 17 is de maat van de velg in inches.
Bart Ebben staat voor eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen in tweedehands onderdelen voor Citroën & Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze 40-jarige vakkennis zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan 40 jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet op voorraad? Ook dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending


Stiba, brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven.
KZD 3 sterren Autodemontage - Stichting Kwaliteitszorg Demontagebedrijven

ARN, het Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche