Bij Bart Ebben houden we van ons werk. We zijn geen groot bedrijf (25 collega's) maar wel  Citroën | DS | Peugeot Specialist in Europa. 

Sinds 1978 staan we al voor je klaar! 

Ben je op zoek naar een Citroën | DS | Peugeot origineel nieuw of gebruikt onderdeel? 

Bel ons en navragen via nummer 024 3570315.

(graag chassisnummer c.q. VIN / Voertuigidentificatienummer bij de hand houden)

Of stuur ons je vraag per email en wij antwoorden snel. Hier klikken

 

U bevindt zich op: Sitemap > Peugeot stekkers kabels kabelboom origineel tweedehands

Peugeot stekkers & kabels origineel tweedehands los bestelbaar

Peugeot stekkers & kabelboom motor origineel tweedehands verkrijgbaarPeugeot stekkers, kabels en een complete kabelboom zijn bij ons origineel, tweedehands los bestelbaar. Soms zelfs op maat tot aan de gewenste kabellengte.Voor vele modellen zoals de 106, 107, 108, 1007, 206, 207, 208, 2008, 306, 307, 3008, 308, 406, 407, 4007, 4008, 5008, 508, 607, 806, 807, RCZ en eveneens voor de bedrijfswagens Bipper, Partner, Expert en Boxer.
Stel ons een vraag over een Peugeot stekker, kabel of kabelboom gebruikt of nieuw

Veel verschillende stekkers en kabels mogelijk

Denk aan een complete kabelboom voor de motor, maar ook aan losse stekkers en kabels voor de BSM, ABS unit, injector, koplamp, achterlicht, alarmlichtschakelaar, mistlampen, achterklep, parkeersensoren, kachelweerstand, kachelmotor, gordelspanners, servo pomp, luchtmassameter, egr klep, etc.

Een stekker of de bekabeling raakt nog weleens beschadigd bijvoorbeeld door corrosie, kortsluiting of een aanrijding. Het is dan niet vaak mogelijk om dat deel van de kabelboom los te bestellen bij Peugeot. Maar bij ons kan dit wel en ook nog tweedehands voor een voordelige oplossing!
 

Kabels en stekker reparatiesetsPeugeot kabel stekker reparatieset kabelboom origineel los verkrijgbaar

Om beschadigde stekkers of kabels van bijvoorbeeld de Peugeot achterklep te kunnen repareren leveren wij nieuwe reparatiesets. Hierin zitten precies de kabels en stekkerverbindingen die nodig zijn voor het betreffende Peugeot model.
 


Peugeot kabels en stekkers opsturen of afhalen

Bij bestelling voor 15.00 uur is het kabelboom onderdeel bij verzending over het algemeen al de volgende werkdag in huis en bespaart u zich de tijd en kosten van het zelf halen. Toch zelf komen ophalen? Stem dit dan s.v.p. vooraf goed af met de betreffende verkoper. Dan wordt ervoor gezorgd dat de kabel, stekker of kabelboom op tijd klaar ligt en niet nog uit een van onze auto's gedemonteerd hoeft te worden.Peugeot BSM kabel stekker kabelboom origineel tweedehands los verkrijgbaar
 
ZOEK hierboven eenvoudig uw onderdeel via klikken > Merk > Model > Bouwjaar

Of stuur ons een aanvraag en wij zoeken voor u. Klik hier.

 

De kernwaarden van Bart Ebben

Bart Ebben staat voor eerlijk en duurzaam zaken doen in originele gebruikte onderdelen voor Citroën | DS | Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze meer dan veertig jarig merkspecialisme, onze vakkennis en kennis van historische onderdeeldata zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan veertig jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet voorradig? Dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending


Stiba, brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven.         KZD 3 sterren Autodemontage - Stichting Kwaliteitszorg Demontagebedrijven      ARN, het Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche

Verzending van gebruikte onderdelen Citroen Peugeot met DHL      Ideal betalingen voor gebruikte onderdelen Citroen Peugeot    Met Tikkie snel gebruikte onderdelen Citroen Peugeot betalen