Citroen stekkers & kabels origineel tweedehands los bestelbaar

U bevindt zich op: Sitemap > Citroen stekkers kabels kabelboom origineel tweedehands

Citroen stekkers & kabels origineel tweedehands los bestelbaar

Citroen stekkers & kabelboom motor origineel tweedehands verkrijgbaarCitroen stekkers, kabels en een complete kabelboom zijn bij ons origineel, tweedehands los bestelbaar. Soms zelfs op maat tot aan de gewenste kabellengte. Voor vele modellen zoals de C1, C2, C3, C4, C5, C6, C8, DS3, DS4, DS5, C3 Picasso, C4 Picasso, C4 Cactus, C-Crosser en verder voor Saxo, ZX, Xsara, Xsara Picasso, Xantia, XM, Nemo, Berlingo, Jumpy en Jumper.
Stel ons een vraag over een Citroen stekker, kabel of kabelboom gebruikt of nieuw

Veel verschillende stekkers en kabels mogelijk

Denk aan een complete kabelboom voor de motor, maar ook aan losse stekkers en kabels voor de injector, BSM, ABS unit, koplamp, achterlicht, mistlampen, alarmlichtschakelaar, achterklep, gordelspanners, parkeersensoren, kachelmotor, kachelweerstand, luchtmassameter, servo pomp, egr klep, etc.

Een stekker of de bekabeling raakt nog weleens beschadigd bijvoorbeeld door corrosie, kortsluiting of een aanrijding. Het is dan niet vaak mogelijk om dat deel van de kabelboom los te bestellen. Maar bij ons kan dit wel en ook nog tweedehands voor een voordelige oplossing!
 

Kabels en stekker reparatiesetsCitroen kabel stekker reparatieset kabelboom origineel los verkrijgbaar

Om beschadigde stekkers of kabels van de Citroen achterklep te kunnen repareren leveren wij nieuwe reparatiesets. Hierin zitten precies de kabels en stekkerverbindingen die nodig zijn voor het betreffende Citroën model.
 


Citroen kabels en stekkers opsturen of afhalen

Bij bestelling voor 15.00 uur is het kabelboom onderdeel bij verzending over het algemeen al de volgende werkdag in huis en bespaart u zich de tijd en kosten van het zelf halen. Toch zelf komen ophalen? Stem dit dan s.v.p. vooraf goed af met de betreffende verkoper. Hij zorgt dan dat de kabel, stekker of kabelboom op tijd klaar ligt en niet nog uit een van onze auto's gedemonteerd hoeft te worden.Citroen BSM kabel stekker kabelboom origineel tweedehands los verkrijgbaar
 
 
Wij leveren eveneens kabels, stekkers en een kabelboom voor vele Peugeot modellen.
Trustpilot
Copyright @ Bart Ebben B.V. 1978-2022