Vervang uw defecte Citroën EGR klep door een gebruikte EGR klep

U bevindt zich op: Sitemap > Gebruikte citroen egr klep

Gebruikte Citroën EGR klep

Een defecte EGR klep komt altijd ongelegen, maar u kunt deze voordelig vervangen door een gebruikte Citroën EGR klep. Een gebruikte Citroën EGR klep is gewoon een origineel Citroën onderdeel met bewezen kwaliteit en u bespaart er flink wat kosten mee. Vervelend inhouden van de motor behoort weer tot het verleden en de APK keuring kan worden geregeld. 

Vraag direct gebruikte Citroen EGR klep aan

Voorbeelden gebruikte Citroen EGR klep

In onze onderdelencatalogus is de juiste EGR klep voor een Citroen C1, C2, C3, C4, C5, C6, C8, DS3, DS5, C3 Picasso, C4 Picasso, C4 Cactus en tevens Saxo, Xsara, Nemo, Berlingo, Jumpy en Jumper te vinden.
Als voorbeeld hier de verschillende EGR Kleppen die mogelijk zijn voor een Citroen C4 EGR. En een afbeelding van een gebruikte Citroen EGR klep voor een Citroen C5 2.0 16V RFR:
Gebruikte Citroen EGR klep voor een C5 2.0 16V
En nog enkele modellen waarvoor we een EGR klep kunnen leveren:
Citroen C2 EGR klep
Citroen C3 EGR klep

Citroen C3 Picasso EGR klep

Citroen C4 EGR klep
Citroen C5 EGR klep
Citroen C6 EGR klep

Citroen C8 EGR klep
Citroen C4 Picasso EGR klep

Citroen Xsara EGR klep
Citroen Xsara Picasso EGR klep

Citroen DS3 EGR klep

Citroen DS5 EGR klep

Citroen Berlingo EGR klep

Citroen Nemo EGR klep
Citroen Jumpy EGR klep
Citroen Jumper EGR klep


Vraag direct een Citroën EGR klep aan


Dagelijkse verzending gebruikte Citroen EGR klep

Na uw onderdelenaanvraag verneemt u snel van onze medewerkers of de Citroen EGR klep op voorraad is en wat de kosten ervan zijn. Na zorgvuldige afstemming wordt de EGR klep verzendklaar gemaakt. Wij verzenden dagelijks onderdelen, zelfs wereldwijd. Eventueel is de klep ook na bestelling vooraf af te halen in Malden.

 

Vraag direct gebruikte Citroen EGR klep aan


Hoe werkt een Citroen EGR klep?

De afkorting EGR staat voor 'Exhaust gas recirculation' en zorgt samen met de lambdasonde voor schonere uitlaatgassen. De EGR-klep voert onverbrande uitlaatgassen weer terug de motor in voor een schonere uitstoot, daarna doet de katalysator de rest. Er ontstaan nog weleens defecten aan de klep, bijvoorbeeld door ernstige vervuiling of een elektronisch probleem. Met een gebruikte EGR is uw Citroën op betaalbare wijze snel weer in orde. Bekijk voor de werking van de klep het onderstaande filmpje:Ook een gebruikte Peugeot EGR klep kunnen wij leveren.

Selecteer pagina:
Trustpilot
Copyright @ Bart Ebben B.V. 1978-2022