U bevindt zich op: Sitemap > Gebruikte citroen lambdasonde

Voordelige, gebruikte Citroen lambdasonde

Citroen lambdasensor tweedehands exact juiste uitvoering met stekkerEen gebruikte Citroen lambdasonde maakt een voordelige vervanging voor bijvoorbeeld de C1, C2, C3, C3 Picasso C4, C4 Aircross, C4 Cactus, C4 Picasso, C5, C6, C8, DS3, DS4 of DS5 maar ook uw AX, Saxo, Xsara, Xsara Picasso, Xantia, XM of ZX mogelijk. Eveneens leverbaar voor de bedrijfswagens Nemo, Berlingo, Jumpy en Jumper. Kies ook een voordelig alternatief bij het vervangen en vraag een tweedehands Citroen zuurstofsensor bij ons aan.
 

Citroen lambdasonde

De Citroen lambdasonde zorgt voor de meting van de uitlaatgassen in het uitlaatsysteem. De waardes worden door de Motorcomputer gebruikt om het lucht brandstofmengsel af te stellen. Repareren van een kapotte lambda sonde is niet echt een optie, vandaar dat vervangen zorgt voor minder kostbare reparaties. Inmiddels zijn vrijwel alle modellen van een lambdasonde voorzien, op een aantal modellen zijn er zelfs twee gemonteerd. In het laatste geval is er vaak een sonde voor de katalysator en een er na gemonteerd.
 

De juiste Citroen lambda sensor

Citroen lambdasonde tweedehands voor voordelige vervanging

Om te zorgen dat u de juiste Citroen lambda sensor ontvangt kunt u op verschillende manieren een uitlaatonderdeel bij ons aanvragen. Weet u al exact naar welke zuurstofsensor u op zoek bent? Kies dan voor ons online onderdelenzoeksysteem, selecteer het exemplaar, bekijk de voorraad en doe een aanvraag. U kunt ons ook direct een onderdelenaanvraag sturen, bij vermelding van het Chassisnummer van uw auto kunnen wij de juiste Citroen katalysator voor u uit onze voorraad zoeken.

Vraag direct een Citroen lambdasonde aan
 

Dagelijkse verzending gebruikte Citroen zuurstofsensor

Na uw aanvraag van een onderdeel krijgt u snel van onze medewerkers te horen wat de beschikbaarheid is en wat de prijs zal zijn, al dan niet inclusief verzendkosten. Na zorgvuldige afstemming wordt de gebruikte Citroen zuurstofsensor verzendklaar gemaakt. Wij verzenden dagelijks uitlaatonderdelen, zelfs wereldwijd.

Enkele suggesties voor gebruikte Citroen lambda sensoren hebben wij hieronder weergeven:
Bart Ebben staat voor eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen in tweedehands onderdelen voor Citroën en Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze 40-jarige vakkennis zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan 40 jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet op voorraad? Ook dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending