U bevindt zich op: Sitemap > Autodemontage > Kzd erkend

Bart Ebben is KZD*** autodemontagebedrijf

Bart Ebben Specialist CitroŽn Peugeot is sinds de invoering van de norm al ARN STIBA KZD*** autodemontagebedrijf.Sinds 2001 bestaat de door Auto Recycling Nederland (ARN) en STIBA (brancheorganisatie voor de autodemontagebranche) opgestelde KZD-norm. Dit is één norm waarin de eisen voor demontage, arbowetgeving, materiaalrecycling en kwaliteit zijn vastgelegd. De norm kent 3 niveaus, deze zijn aangegeven met sterren. Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot is sinds de invoering van de norm al KZD*** autodemontagebedrijf.
 

KZD*

Dit is het basisniveau. Demontagebedrijven die gecertificeerd zijn volgens KZD*, voldoen aan alle wettelijke voorschriften en eisen (milieuvergunning, arbo etc.) die op ondernemingen in de voertuigdemontagebranche van toepassing zijn. Ook aan specifieke eisen op het gebied van materiaalrecycling moet worden voldaan. Bovendien hebben deze bedrijven een inzichtelijk en geordend bedrijfsproces.
 

KZD**

bestaat uit KZD* met een aantal aanvullingen. Demontagebedrijven die onderdelen verkopen, kunnen met het verhoogde niveau van KZD** aantonen dat zij een betrouwbaar adres zijn om gebruikte onderdelen bij te kopen.
 

KZD***

Bart Ebben heeft de KZD*** status, dit is KZD** met een aantal aanvullingen en is het hoogste niveau. Het omvat alle eisen die momenteel onder meer door STIBA in het kader van de STIBA Garant Erkenning en Achmea in het kader van de Groene Polis, worden gesteld.
 
KZD-norm voor autodemontagebedrijven mede opgesteld door ARN (Auto recycling Nederland)KZD Norm mede opgesteld door Stiba, brancheorganisatie voor autodemontagebedrijven
Bart Ebben staat voor eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen in tweedehands onderdelen voor Citroën & Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze 40-jarige vakkennis zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan 40 jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet op voorraad? Ook dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending