Bij Bart Ebben houden we van ons werk. We zijn geen groot bedrijf (25 collega's) maar wel  Citroën | DS | Peugeot Specialist in Europa. 

Sinds 1978 staan we al voor je klaar! 

Ben je op zoek naar een Citroën | DS | Peugeot origineel nieuw of gebruikt onderdeel? 

Bel ons en navragen via nummer 024 3570315.

(graag chassisnummer c.q. VIN / Voertuigidentificatienummer bij de hand houden)

Of stuur ons je vraag per email en wij antwoorden snel. Hier klikken

 

U bevindt zich op: Sitemap > Autodemontage > Kzd erkend

Bart Ebben is KZD*** autodemontagebedrijf

Bart Ebben Specialist CitroŽn Peugeot is sinds de invoering van de norm al ARN STIBA KZD*** autodemontagebedrijf.Sinds 2001 bestaat de door Auto Recycling Nederland (ARN) en STIBA (brancheorganisatie voor de autodemontagebranche) opgestelde KZD-norm. Dit is één norm waarin de eisen voor demontage, arbowetgeving, materiaalrecycling en kwaliteit zijn vastgelegd. De norm kent 3 niveaus, deze zijn aangegeven met sterren. Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot is sinds de invoering van de norm al KZD*** autodemontagebedrijf.

Jaarlijkse audit

Middels een jaarlijkse audit uitgevoerd door een onafhankelijke keuringsinstantie als KIWA of SGS worden alle processen binnen het autodemontagebedrijf getoetst. De meest uiteenlopende facetten komen hierbij aan bod, van personeelsbeleid tot marketing naar voorraadbeheer, voertuigstromen, afvalstromen, inkoopbeleid, etc.
De uitkomst van deze toetsing bepaalt of het bedrijf het KZD branchecertificaat mag blijven voeren. 

 

KZD*

Dit is het basisniveau. Demontagebedrijven die gecertificeerd zijn volgens KZD*, voldoen aan alle wettelijke voorschriften en eisen (milieuvergunning, arbo etc.) die op ondernemingen in de voertuigdemontagebranche van toepassing zijn. Ook aan specifieke eisen op het gebied van materiaalrecycling moet worden voldaan. Bovendien hebben deze bedrijven een inzichtelijk en geordend bedrijfsproces.

 

KZD**Tweedehands onderdelen met transparante afkomst en gegarandeerde kwaliteit volgens de Stiba KZD norm

bestaat uit KZD* met een aantal aanvullingen. Demontagebedrijven die onderdelen verkopen, kunnen met het verhoogde niveau van KZD** aantonen dat zij een betrouwbaar adres zijn om gebruikte onderdelen bij te kopen.

 

KZD***

Bart Ebben heeft de KZD*** status, dit is KZD** met een aantal aanvullingen en is het hoogste niveau. Het omvat alle eisen die momenteel onder meer door STIBA in het kader van de STIBA Garant Erkenning en Achmea in het kader van de Groene Polis, worden gesteld.

KZD*** geeft ook aan dat het autodemontagebedrijf een hoge mate van kwaliteitszorg nastreeft. Zowel herkomst als de kwaliteit van een onderdeel bij een KZD*** bedrijf is verzekerd. KZD*** vereist van de bedrijven een verregaande mate van procesbeheersing binnen het bedrijf. Demontagebedrijven die aan dit niveau voldoen, geven niet alleen de zekerheid over de herkomst van een onderdeel, maar hebben ook het uiterste gedaan om de kwaliteit ervan in beeld te brengen. KZD*** bedrijven zijn aantoonbaar geschikte toeleveranciers (op bestelling) voor marktpartijen als importeurs, dealers, verzekeraars en dergelijke.

 

KZD-norm voor autodemontagebedrijven mede opgesteld door ARN (Auto recycling Nederland)            KZD Norm mede opgesteld door Stiba, brancheorganisatie voor autodemontagebedrijven

Zoek hierboven eenvoudig je onderdeel via klikken > Merk > Model > Bouwjaar

Of stuur ons een aanvraag en wij zoeken voor jou. Klik hier.

 

De kernwaarden van Bart Ebben

Bart Ebben staat voor eerlijk en duurzaam zaken doen in originele gebruikte onderdelen voor Citroën | DS | Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze meer dan veertig jarig merkspecialisme, onze vakkennis en kennis van historische onderdeeldata zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan veertig jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet voorradig? Dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending


Stiba, brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven.         KZD 3 sterren Autodemontage - Stichting Kwaliteitszorg Demontagebedrijven      ARN, het Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche

Verzending van gebruikte onderdelen Citroen Peugeot met DHL      Ideal betalingen voor gebruikte onderdelen Citroen Peugeot    Met Tikkie snel gebruikte onderdelen Citroen Peugeot betalen

Dit zeggen onze klanten over ons

Berry
21-07-2021
Het bestelde onderdeel voor mijn Citroën C3 de boordcomputer had ik snel in huis.de oude boordc...
Erwin
20-07-2021
Mijn auto is voor het volgend jaar dus tot juli 2022 goedgekeurd. Die rode kaart van vorige week is ...
Rod
13-07-2021
Oké, ik ga verder. Ik waardeer je hulp enorm!
Andreas
09-07-2021
Nogmaals bedankt voor je vriendelijke hulp. Ik zal jullie zeker aanbevelen.