Home   |   Bel-mij   |   Multimedia   |   Branches   |   Rondleiding   |   Reviews   |   Nieuws   |   Betaling   |   Sitemap   |   Over ons
Online onderdelen zoekenAanvraag onderdelenElectronica reparatiesVerzending & AfhalenKwaliteit & garantiesOnderdelen Catalogus

Kwaliteit & garanties

Garantie bij Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot gaat verder dan de voordeur.
Geen enkel onderdeel gaat bij ons de deur uit zonder een nauwkeurige kwaliteitscontrole. Mocht er met een door ons geleverd onderdeel desondanks een probleem ontstaan, dan is het prettig om terug te kunnen vallen op onze garantie.

Gebruikte onderdelen van Bart Ebben hebben standaard een garantie van 3 maanden. In deze periode wordt een onderdeel, als er zich problemen voordoen, geheel kosteloos vervangen (excl. arbeidsloon en verzendkosten).

Mocht u een uitgebreidere garantie wensen, dan heeft u de volgende opties:
Garantie Lengte Opslagperc.
Standaard 3 maanden, ex. verz. en arbeid 0%
Zilver 1 jaar ex. verz. en arbeid 25%
Goud 2 jaar ex.verz. en arbeid 40%
Platinum levenslang ex.verz.en arbeid 50%
Standaard met arbeid 3 maanden met arbeid 30%
Zilver met arbeid 1 jaar met arbeid 40%
Goud met arbeid 2 jaar met arbeid 55%
Platinum met arbeid levenslang met arbeid 70%

Het opslagpercentage wordt berekend over de verkoopprijs, exclusief verzendkosten. Voorbeeld: als een gebruikt onderdeel €100,- kost, wordt bij aanvraag van de "Zilver" garantie het opslag percentage van 25% berekend en komt de verkoopprijs op €125,-. Voor garanties inclusief arbeid geldt dat de reparatie moet worden uitgevoerd in de werkplaats van Autobedrijf Bart Ebben te Malden.
 

Omschrijving kwaliteit & beschadigingen plaatwerk

Om de exacte staat van ons tweedehands plaatwerk te omschrijven gebruiken wij een codesysteem uit de VS. Hiermee wordt de lokatie, aard en grootte van een beschadiging exact en overzichtelijk omschreven. U vindt de kwaliteitscodekaart met omschrijving hieronder (klik op de afbeelding voor een vergroting):

Schade omschrijving gebruikte auto onderdelen (plaatwerk) (klik)
 

Carrosseriedelen bestellen op Citroen of Peugeot kleurcode

Het bestellen van tweedehands carrosserie onderdelen wordt een stuk eenvoudiger bij gebruik van een Peugeot of Citroen kleurcode. U kunt bijvoorbeeld al direct zelf in onze online onderdelenvoorraad kijken. Bij de onderdelen als een motorkap, portier, achterklep, voorbumper, achterbumper, buitenspiegel, voorscherm of achterscherm staat meestal de kleurcode vermeld. Wij hebben een uitleg gemaakt voor het zoeken van een Citroen of Peugeot kleurcode op uw auto.
 

Uitgebreide kwaliteitscontrole

Wij controleren onze onderdelen uitvoerig op hun werking in de auto en ook na demontage. Eventuele kleine tekortkomingen worden vermeld bij het onderdeel en zullen u door de verkoper worden medegedeeld bij uw keuze. Te grote afwijkingen leiden uiteraard tot afkeur van het onderdeel.
Onze tweedehands onderdelen worden zorgvuldig op kwaliteit en werking gecontroleerd
 
Klik hier voor onze Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden. Of keer terug naar onze homepage.Share |


 
Ga direct naar:

Onderdelen                        Autobedrijf                        Algemeen
Onderdelen aanvragen         Autoverkoop                           Bekijk ons bedrijf
Onderdelencatalogus                Werkplaats                             Reviews
Electronicareparaties                APK                                       Kleurcode zoeken 
Verzending & afhalen                Schadeherstel
Gebruikte onderdelen