Bij Bart Ebben houden we van ons werk. We zijn geen groot bedrijf (25 collega's) maar wel  Citroën | DS | Peugeot Specialist in Europa. 

Sinds 1978 staan we al voor je klaar! 

Ben je op zoek naar een Citroën | DS | Peugeot origineel nieuw of gebruikt onderdeel? 

Bel ons en navragen via nummer 024 3570315.

(graag chassisnummer c.q. VIN / Voertuigidentificatienummer bij de hand houden)

Of stuur ons je vraag per email en wij antwoorden snel. Hier klikken

 

U bevindt zich op: Sitemap > Auto onderdelen > Peugeot 107 schakelrobot

Peugeot 107 schakelrobot Sensodrive gebruikt & nieuw met garantie

Schakelrobot Peugeot 107 Sensodrive semi automatische versnellingsbak gebruikt & nieuw - voordelige reparatieMet een Peugeot 107 schakelrobot voordelig de Sensodrive semi automatische versnellingsbak weer voordelig gerepareerd. Het komt weleens voor dat de 107 semi automaat niet meer schakelt, de schakelservo is hier vaak de oorzaak van. Wij leveren een vervangende Peugeot 107 schakelmechanisme voor de gerobotiseerde versnellingsbak tweedehands of nieuw met garantie. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw model!
 

Peugeot 107 schakelrobot kenmerken

Af fabriek zijn schakelrobots soms moeilijk of niet leverbaar of zeer kostbaar. Bij ons kunt u een voordelig schakelmechanisme vinden zodat de reparatie veel minder kosten met zich mee brengt! Doe dus uw voordeel met het aanbod dat we u door ons merkspecialisme kunnen leveren.

 

In het 1.0 benzine model van de 107 is een 12V schakelservo gemonteerd met de volgende kenmerken CFA 384F 2452A6 2452A9 1607835380 1610664580 249007 1607063180 1614171680 3396070012. Deze is te vinden bovenop de versnellingsbak en is gecentreerd met paspennen.

 

Bekijk direct onze voorraad Peugeot 107 schakelrobots en stuur ons een aanvraag! Of stel ons er een vraag over met de onderstaande button.

 

Stel een vraag over een Citroen C1 schakelrobot tweedehands of nieuwSchakelrobot Peugeot 107 Sensodrive schakelnok afgebroken - halfautomaat schakelt niet meer

Waarom de Senso Drive automaatbak niet meer schakelt

Meestal is een schakelnok in de schakelrobot afgebroken, dit is een kwetsbaar deel van het schakelmechanisme. Bij foutieve montage van een vervangend mechanisme kan de nok makkelijk weer breken. Om hierbij wat tips te kunnen geven hebben we de onderstaande video gemaakt:

 

 

 

107 schakelservo opsturen

Uiteraard wilt u de schakelservo snel vervangen, we kunnen het schakelmechanisme daarom snel naar u opsturen bij bestelling voor 15.00 uur. Meestal is de zending dan al de volgende werkdag bij u in huis.

 

Wij helpen u graag ook als u niet weet welk onderdeel er precies nodig is, vraag het ons !

 

Een schakelservo leveren wij ook voor de Peugeot 108 en de Citroen C1.

Zoek hierboven eenvoudig je onderdeel via klikken > Merk > Model > Bouwjaar

Of stuur ons een aanvraag en wij zoeken voor jou. Klik hier.

 

De kernwaarden van Bart Ebben

Bart Ebben staat voor eerlijk en duurzaam zaken doen in originele gebruikte onderdelen voor Citroën | DS | Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze meer dan veertig jarig merkspecialisme, onze vakkennis en kennis van historische onderdeeldata zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan veertig jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet voorradig? Dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending


Stiba, brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven.         KZD 3 sterren Autodemontage - Stichting Kwaliteitszorg Demontagebedrijven      ARN, het Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche

Verzending van gebruikte onderdelen Citroen Peugeot met DHL      Ideal betalingen voor gebruikte onderdelen Citroen Peugeot    Met Tikkie snel gebruikte onderdelen Citroen Peugeot betalen

Dit zeggen onze klanten over ons

Erwin
20-07-2021
Mijn auto is voor het volgend jaar dus tot juli 2022 goedgekeurd. Die rode kaart van vorige week is ...
Rod
13-07-2021
Oké, ik ga verder. Ik waardeer je hulp enorm!
Andreas
09-07-2021
Nogmaals bedankt voor je vriendelijke hulp. Ik zal jullie zeker aanbevelen.
Micky
06-07-2021
Goedemorgen, Ik heb het onderdeel goed ontvangen. Werkt perfect. Dank u.