Bij Bart Ebben houden we van ons werk. We zijn geen groot bedrijf (25 collega's) maar wel  Citroën | DS | Peugeot Specialist in Europa. 

Sinds 1978 staan we al voor je klaar! 

Ben je op zoek naar een Citroën | DS | Peugeot origineel nieuw of gebruikt onderdeel? 

Bel ons en navragen via nummer 024 3570315.

(graag chassisnummer c.q. VIN / Voertuigidentificatienummer bij de hand houden)

Of stuur ons je vraag per email en wij antwoorden snel. Hier klikken

 

U bevindt zich op: Sitemap > Auto onderdelen > Citroen c1 schakelrobot

Citroen C1 schakelrobot Sensodrive ETG gebruikt & nieuw met garantie

Schakelrobot Citroen C1 ETG Sensodrive semi automatische versnellingsbak gebruikt & nieuw - voordelige reparatieMet een Citroen C1 schakelrobot voordelig de Sensodrive ETG semi automatische versnellingsbak weer voordelig gerepareerd. Het komt weleens voor dat de C1 semi automaat niet meer schakelt, de schakelservo is hier vaak de oorzaak van. Wij leveren een vervangende Citroen C1 schakelmechanisme voor de gerobotiseerde versnellingsbak tweedehands of nieuw met garantie. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw model!
 

Citroen C1 schakelrobot kenmerken

Af fabriek zijn schakelrobots soms moeilijk of niet leverbaar of zeer kostbaar. Bij ons kunt u een voordelig schakelmechanisme vinden zodat de reparatie veel minder kosten met zich mee brengt! Doe dus uw voordeel met het aanbod dat we u door ons merkspecialisme kunnen leveren.

 

In het 1.0 benzine model van de C1 is een 12V schakelservo gemonteerd met de volgende kenmerken CFA 384F 2452A6 2452A9 1607835380 1610664580 249007 1607063180 1614171680 3396070012. Deze is te vinden bovenop de versnellingsbak en is gecentreerd met paspennen.

 

Bekijk direct onze voorraad Citroen C1 schakelrobots en stuur ons een aanvraag! Of stel ons er een vraag over met de onderstaande button.

 

Stel een vraag over een Citroen C1 schakelrobot tweedehands of nieuwSchakelrobot Citroen C1 Sensodrive - ETG schakelnok afgebroken - halfautomaat schakelt niet meer

Waarom de Senso Drive of ETG automaatbak niet meer schakelt

Meestal is een schakelnok in de schakelrobot afgebroken, dit is een kwetsbaar deel van het schakelmechanisme. Bij foutieve montage van een vervangend mechanisme kan de nok makkelijk weer breken. Om wat tips bij het monteren te kunnen geven hebben we de onderstaande video gemaakt:

 

 

C1 schakelservo opsturen

Uiteraard wilt u de schakelservo snel vervangen, we kunnen het schakelmechanisme daarom snel naar u opsturen bij bestelling voor 15.00 uur. Meestal is het onderdeel dan al de volgende werkdag bij u in huis.

 

Wij helpen u graag ook als u niet weet welk onderdeel er precies nodig is, vraag het ons !

 

Een schakelservo leveren wij ook voor de Peugeot 107 en de Peugeot 108.

Zoek hierboven eenvoudig je onderdeel via klikken > Merk > Model > Bouwjaar

Of stuur ons een aanvraag en wij zoeken voor jou. Klik hier.

 

De kernwaarden van Bart Ebben

Bart Ebben staat voor eerlijk en duurzaam zaken doen in originele gebruikte onderdelen voor Citroën | DS | Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze meer dan veertig jarig merkspecialisme, onze vakkennis en kennis van historische onderdeeldata zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan veertig jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet voorradig? Dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending


Stiba, brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven.         KZD 3 sterren Autodemontage - Stichting Kwaliteitszorg Demontagebedrijven      ARN, het Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche

Verzending van gebruikte onderdelen Citroen Peugeot met DHL      Ideal betalingen voor gebruikte onderdelen Citroen Peugeot    Met Tikkie snel gebruikte onderdelen Citroen Peugeot betalen

Dit zeggen onze klanten over ons

Roy Malden
06-05-2021
Bedankt voor de snelle service!!
Nabil Bousstta
01-05-2021
Gps/radio antenne citroen c4. Makkelijk via mail besteld.snelle reactie. Betaald en volgende dag ont...
Sigurdur
29-04-2021
Ik heb net mijn bestelling ontvangen, heel blij dat alles perfect is, zeer snelle verzending, heel e...
Kees
20-04-2021
Artikel kwam mooi op tijd, zelfs eerder als vermeld, dankjewel voor de goede service!