U bevindt zich op: Sitemap > Auto onderdelen > Fiat scudo veerbalgen luchtvering

Vervangende Fiat Scudo veerbalgen luchtvering

De Fiat Scudo veerbalgen van de luchtvering willen nog weleens lek of kapot gaan. Wij leveren nieuwe luchtbalgen van OEM kwaliteit voor een scherpere prijs.
Fiat Scudo luchtvering veerbalgen en luchtcompressor nieuw origineel leverbaar
 

Oorzaken kapot gaan Fiat Scudo luchtvering

Een van de oorzaken van het defect raken van de Fiat Scudo luchtvering voor de achtervering is bijvoorbeeld het lek gaan van een van de veerbalgen, dit is duidelijk te zien aan het scheef staan van de achterkant van de auto. Storingen worden meestal op het dashboard getoond. Daarbij lukt het niet meer om via bediening van het controlepaneel achterin de auto de luchtvering in hoogte te verstellen. Door de lekkage van de veerbalg blijft de luchtcompressor overmatig draaien en kan daardoor ook kapot gaan. We zien vaker dat de veerbalgen om onverklaarbare reden lek of los raken, daarnaast zullen de luchtbalgen na een x aantal kilometers vanwege slijtage aan vervanging toe zijn.
Stel een vraag over Fiat Scudo veerbalgen voor de luchtvering
De luchtcompressor is aan de achterzijde, midden onder de wagen gemonteerd onder een afdekkap. De veerbalgen bevinden zich links en rechts op de plaats waar bij de uitvoeringen zonder luchtvering de schroefveren zouden zijn gemonteerd.
 
Fiat Scudo luchtvering nieuwe veerbalgen vervangen

Snelle levering Wabco luchtbalgen

Wij kunnen de Wabco luchtbalgen WABCO 253 F307512701/ 9664070680 9676469280 9676469480/ ZIE.5102R9 5102GP 5102S0 5102GQ voor op de achteras uit voorraad leveren. Bekijk onze actuele voorraad Scudo luchtbalgen en vraag er direct een aan. Bij afronding van de bestelling voor 15.00 uur zijn de balgen meestal al de volgende werkdag in huis.
Bart Ebben staat voor eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen in tweedehands onderdelen voor Citroën & Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze 40-jarige vakkennis zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan 40 jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet op voorraad? Ook dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending


Stiba, brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven.
KZD 3 sterren Autodemontage - Stichting Kwaliteitszorg Demontagebedrijven

ARN, het Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche