Verzending & afhalen gebruikte onderdelen

Verzending van uw bestelling
Wij verzenden dagelijks pakketten door heel Europa en daarbuiten. Voor 15.00 uur besteld & betaald is meestal de volgende dag in huis.

Ook grotere plaatwerkdelen als motorkappen, deuren en achterkleppen kunnen wij verzenden zonder grote risico's op beschadiging tijdens transport. Meer informatie geven wij u graag telefonisch of per e-mail.

Als u kiest voor online Citroen Peugeot onderdelen bestellen via deze website, krijgt u een automatische schatting van de kosten voor verzending. Voor een exacte opgave van verpakkings- en verzendkosten kunt u contact met ons opnemen.

Uw onderdelen worden met grote zorg verpakt!:De betaling van onderdelen

Betaling vooraf per iDEAL link. Wij nemen contact met u op, u krijgt een ordernummer en onze betalingslink. Verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling op onze rekening.

Onderdelen afhalen na bestelling vooraf

Onderdelen zelf komen afhalen is mogelijk, mits vooraf besteld. Vooraf bestellen voorkomt lange wachttijden en een mogelijke teleurstelling voor u, het kan immers zo zijn dat wij een bepaald onderdeel niet in voorraad hebben. 

Bij bestelling vooraf per telefoon, email of online krijgt u direct een bericht wanneer het bestelde onderdeel klaar ligt.

Onderdelenbalie Peugeot Citroen gebruikte onderdelen afhalen in Malden Citroen en Peugeot Onderdelen per postorder

Klik hier voor onze Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden. Of keer terug naar onze homepage.