Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus


Vind hieronder je onderdeel. Je kunt ons ook meteen een onderdeelaanvraag per email sturen. Hier klikken!
 

Of bel met ons 024 - 3570315. Wij helpen je graag.U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > C4 picasso > Achter en dak delen > Trekhaak > Stekkerdoosset incl bedrading ecu zie.9428c9 942882

Citroen C4 picasso Trekhaak - STEKKERDOOSSET

ACHTER EN DAK DELEN
STEKKERDOOSSET INCL BEDRADING +ECU/ ZIE.9428C9 942882

Kenmerken
Merk Citroen
Model C4-picasso
Onderdeel groep Achter-en-dak-delen
Onderdeel Trekhaak
Laat ons het geselecteerde onderdeel voor u vinden!

Vraag met de knop hieronder direct het gewenste onderdeel vrijblijvend aan. Of advies nodig? Bel ons op 024-3570315. Wij helpen graag.

Vind dit onderdeel voor mij


U zocht een tweedehands trekhaak Citroen C4-picasso Stekkerdoosset incl bedrading +ecu/ zie.9428c9 942882 . Wij krijgen regelmatig een gebruikte Citroen C4-picasso trekhaak of stekkerdoos binnen, onze actuele voorraad kunt u hierboven bekijken. Met een tweedehands trekhaak kunt u een leuk bedrag besparen op de aanschaf!

Citroen C4-picasso trekhaak tweedehands aanvragen


Uit ervaring merken wij dat er zeer veel verschillende trekhaken per type in omloop zijn, deze passen niet altijd op uw C4-picasso. Mocht u twijfelen of de Stekkerdoosset incl bedrading +ecu/ zie.9428c9 942882 op uw Citroen C4-picasso past, dan kunt u ons dat melden in de aanvraag. Uiteraard kunnen wij u de trekhaak toesturen, hier vindt u meer info over verzenden en afhalen.

Citroen C4-picasso trekhaak tweedehands monteren


Het monteren van een al dan niet afneembare tweedehands Citroen C4-picasso trekhaak is niet altijd even eenvoudig. Bij recente modellen is niet alleen het plaatsen van de trekhaak, maar ook het inlezen van de trekhaak in de electronica van de auto onderdeel van de klus. Mocht u hiertoe zelf niet in staat zijn, dan kunt u de montage van de trekhaak ook aan ons BOVAG autobedrijf overlaten.