Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus


Vind hieronder je onderdeel. Je kunt ons ook meteen een onderdeelaanvraag per email sturen. Hier klikken!
 

Of bel met ons 024 - 3570315. Wij helpen je graag.U bevindt zich op: Onderdelen > Citroen > Bx > Brandstof systeem > Diesel pomp > D 1.9 d9b roto lucas cav dpcr8443b380a type 057

Citroen Bx Diesel pomp - D 1.9 D9B ROTO

BRANDSTOF SYSTEEM
D 1.9 D9B ROTO LUCAS CAV DPCR8443B380A TYPE 057

Kenmerken
Merk Citroen
Model Bx
Onderdeel groep Brandstof-systeem
Onderdeel Diesel-pomp
Laat ons het geselecteerde onderdeel voor u vinden!

Vraag met de knop hieronder direct het gewenste onderdeel vrijblijvend aan. Of advies nodig? Bel ons op 024-3570315. Wij helpen graag.

Vind dit onderdeel voor mij


Uw zoekopdracht leidt tot een tweedehands Citroen Bx dieselpomp D 1.9 d9b roto lucas cav dpcr8443b380a type 057 , vraag hem direct aan met de knop hierboven. Problemen met het brandstof systeem zijn vaak terug te voeren op een kapotte diesel pomp. Te denken valt hierbij aan verschijnselen als overmatig roken en een slecht lopende motor.

Gebruikte Citroen Bx dieselpomp, goed alternatief!


Het reviseren van een Citroen Bx dieselpomp is meestal behoorlijk kostbaar, waardoor een gebruikte pomp al snel een goed alternatief is. De prijs ligt immers grofweg op de helft van de nieuwprijs en het is een origneel Citroen onderdeel. Na monteren en ontluchten is uw Citroen weer in orde.

Citroen Bx dieselpomp aanvragen bij twijfel


Ook bij twijfel of de tweedehands Citroen Bx dieselpomp op uw auto past of niet kunt u een aanvraag indienen. Onze verkoopmedewerkers kunnen voor u het juiste type uitzoeken, zodat uw brandstofsysteem snel weer optimaal werkt. Zij zullen u dan eveneens van info over prijzen en verzending voorzien.