Renault Kangoo achteras nieuw & voordelig

U bevindt zich op: Sitemap > Renault kangoo achteras

Voordelige Renault Kangoo achteras nieuw

Voordelige nieuwe achteras Renault Kangoo om de speling te reparerenSpeling op de Renault Kangoo achteras komt regelmatig voor, bij Bart Ebben kunt u terecht voor een voordelige, vervangende nieuwe achteras voor uw Alize, Authentique, Expression, Fidji, Pampa, Privilege, RTE of RXE MPV of de Express bestelwagen. De assen zijn zowel op diesel als benzine modellen toepasbaar. U heeft dan weer een splinternieuwe as voor een prijs die bijna gelijk is aan die van een gebruikte achterbrug!

 

Types Renault Kangoo achteras

Er zijn enkele verschillende types van de Renault Kangoo achteras. Zo zijn er versies met en zonder ABS en versies met remschijven en met trommelremmen. Wij leveren een kale as waarop de onderdelen van de bestaande as kunnen worden overgebouwd. Vraag ons verkoopteam naar naar de aantrekkelijke prijzen voor zowel een complete achteras voor de Familieauto als de bedrijfsauto, zij kunnen u ook helpen om voor u de juiste versie of oplossing te vinden.

Effecten speling op Renault Kangoo achteras

Door de speling kunnen rare geluiden hoorbaar worden, met name bij het rijden over hobbels en kuilen in de weg. Het rijgedrag van de auto kan er zelfs flink door verslechteren. De mindere wegligging maakt de auto onveilig om mee te rijden, wij adviseren daarom de reparatie aan de Kangoo achteras zo snel mogelijk te (laten) doen. Bovendien is overmatige speling reden voor APK afkeur.

Vraag direct een nieuwe Renault Kangoo achteras aan.

Trustpilot
Copyright @ Bart Ebben B.V. 1978-2022