U bevindt zich op: Sitemap > Renault kangoo achteras

Voordelige Renault Kangoo achteras nieuw

Voordelige nieuwe achteras Renault Kangoo om de speling te reparerenSpeling op de Renault Kangoo achteras komt regelmatig voor, bij Bart Ebben kunt u terecht voor een voordelige, vervangende nieuwe achteras voor uw Alize, Authentique, Expression, Fidji, Pampa, Privilege, RTE of RXE MPV of de Express bestelwagen. De assen zijn zowel op diesel als benzine modellen toepasbaar. U heeft dan weer een splinternieuwe as voor een prijs die bijna gelijk is aan die van een gebruikte achterbrug!

 

Types Renault Kangoo achteras

Er zijn enkele verschillende types van de Renault Kangoo achteras. Zo zijn er versies met en zonder ABS en versies met remschijven en met trommelremmen. Wij leveren een kale as waarop de onderdelen van de bestaande as kunnen worden overgebouwd. Vraag ons verkoopteam naar naar de aantrekkelijke prijzen voor zowel een complete achteras voor de Familieauto als de bedrijfsauto, zij kunnen u ook helpen om voor u de juiste versie of oplossing te vinden.

Effecten speling op Renault Kangoo achteras

Door de speling kunnen rare geluiden hoorbaar worden, met name bij het rijden over hobbels en kuilen in de weg. Het rijgedrag van de auto kan er zelfs flink door verslechteren. De mindere wegligging maakt de auto onveilig om mee te rijden, wij adviseren daarom de reparatie aan de Kangoo achteras zo snel mogelijk te (laten) doen. Bovendien is overmatige speling reden voor APK afkeur.

Vraag direct een nieuwe Renault Kangoo achteras aan.

Bart Ebben staat voor eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen in tweedehands onderdelen voor Citroën & Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze 40-jarige vakkennis zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan 40 jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet op voorraad? Ook dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending


Stiba, brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven.
KZD 3 sterren Autodemontage - Stichting Kwaliteitszorg Demontagebedrijven

ARN, het Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche