Bij Bart Ebben houden we van ons werk. We zijn geen groot bedrijf (25 collega's) maar wel  Citroën | DS | Peugeot Specialist in Europa. 

Sinds 1978 staan we al voor je klaar! 

Ben je op zoek naar een Citroën | DS | Peugeot origineel nieuw of gebruikt onderdeel? 

Bel ons en navragen via nummer 024 3570315.

(graag chassisnummer c.q. VIN / Voertuigidentificatienummer bij de hand houden)

Of stuur ons je vraag per email en wij antwoorden snel. Hier klikken

 

U bevindt zich op: Sitemap > Renault kangoo achteras

Voordelige Renault Kangoo achteras nieuw

Voordelige nieuwe achteras Renault Kangoo om de speling te reparerenSpeling op de Renault Kangoo achteras komt regelmatig voor, bij Bart Ebben kunt u terecht voor een voordelige, vervangende nieuwe achteras voor uw Alize, Authentique, Expression, Fidji, Pampa, Privilege, RTE of RXE MPV of de Express bestelwagen. De assen zijn zowel op diesel als benzine modellen toepasbaar. U heeft dan weer een splinternieuwe as voor een prijs die bijna gelijk is aan die van een gebruikte achterbrug!

 

Types Renault Kangoo achteras

Er zijn enkele verschillende types van de Renault Kangoo achteras. Zo zijn er versies met en zonder ABS en versies met remschijven en met trommelremmen. Wij leveren een kale as waarop de onderdelen van de bestaande as kunnen worden overgebouwd. Vraag ons verkoopteam naar naar de aantrekkelijke prijzen voor zowel een complete achteras voor de Familieauto als de bedrijfsauto, zij kunnen u ook helpen om voor u de juiste versie of oplossing te vinden.

Effecten speling op Renault Kangoo achteras

Door de speling kunnen rare geluiden hoorbaar worden, met name bij het rijden over hobbels en kuilen in de weg. Het rijgedrag van de auto kan er zelfs flink door verslechteren. De mindere wegligging maakt de auto onveilig om mee te rijden, wij adviseren daarom de reparatie aan de Kangoo achteras zo snel mogelijk te (laten) doen. Bovendien is overmatige speling reden voor APK afkeur.

Vraag direct een nieuwe Renault Kangoo achteras aan.

Zoek hierboven eenvoudig je onderdeel via klikken > Merk > Model > Bouwjaar

Of stuur ons een aanvraag en wij zoeken voor jou. Klik hier.

 

De kernwaarden van Bart Ebben

Bart Ebben staat voor eerlijk en duurzaam zaken doen in originele gebruikte onderdelen voor Citroën | DS | Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze meer dan veertig jarig merkspecialisme, onze vakkennis en kennis van historische onderdeeldata zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan veertig jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet voorradig? Dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending


Stiba, brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven.         KZD 3 sterren Autodemontage - Stichting Kwaliteitszorg Demontagebedrijven      ARN, het Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche

Verzending van gebruikte onderdelen Citroen Peugeot met DHL      Ideal betalingen voor gebruikte onderdelen Citroen Peugeot    Met Tikkie snel gebruikte onderdelen Citroen Peugeot betalen

Dit zeggen onze klanten over ons

Erwin
20-07-2021
Mijn auto is voor het volgend jaar dus tot juli 2022 goedgekeurd. Die rode kaart van vorige week is ...
Rod
13-07-2021
Oké, ik ga verder. Ik waardeer je hulp enorm!
Andreas
09-07-2021
Nogmaals bedankt voor je vriendelijke hulp. Ik zal jullie zeker aanbevelen.
Micky
06-07-2021
Goedemorgen, Ik heb het onderdeel goed ontvangen. Werkt perfect. Dank u.