Een gebruikte Citroën aandrijfas links of rechts met garantie & snelle levering

U bevindt zich op: Sitemap > Gebruikte citroen aandrijfas

Gebruikte Citroën aandrijfas

Gebruikte Citroen aandrijfas met garantie en snelle levering uit voorraadEen gebruikte Citroën aandrijfas wordt vaak als slimme en betaalbare oplossing gekozen van een aandrijvingsprobleem. Door snelle levering van een gebruikte Citroen aandrijfas links of rechts kan de auto weer snel op weg.
 
Uiteraard zal door een monteur de exacte diagnose van een defecte aandrijving moeten worden gesteld, indien gewenst kunt u dit ook aan Autobedrijf Bart Ebben overlaten. Bij een ander probleem in de aandrijving kunnen wij ook een transmissie, differentieel, e.d. tweedehands leveren.
 

Tweedehands aandrijfas voor vele Citroen modellen

Op onze site staan de verschillende aandrijfassen voor bijvoorbeeld uw Citroën C1, C2, C3, C4, C5, C6, C8, DS3, DS4, DS5, C3 Picasso, C4 Picasso, C4 Cactus, C4 Aircross en verder voor AX, Saxo, ZX, Xsara, Xsara Picasso, Xantia, XM, Nemo, Berlingo, Jumpy en Jumper.
 
Het vinden van de juiste as is lang niet altijd even gemakkelijk, de snelste weg is het uitzoeken van de juiste versie op chassisnummer. Door verschillen in lengte, splains, met of zonder ABS, geschikt voor 5 of 6 versnellingsbakken, voor automaatbak of handgeschakeld, etc. zijn er vele varianten. We helpen graag om de passende as te vinden. 

Vraag direct een vervangende Citroen aandrijfas aan Citroen aandrijfassen links en rechts tweedehands uit voorraad met garantie

Citroen aandrijfas verzenden of zelf halen

In de meeste gevallen verzenden wij de gebruikte Citroen aandrijfas met onze speciale transporteur. Dan ontvangt u over het algemeen de as al de volgende werkdag en bespaart u zich de tijd en kosten van het zelf halen. Mocht u toch zelf komen ophalen, stemt u dit dan s.v.p. goed af met de betreffende verkoper. Hij zorgt dan dat de as op tijd klaar ligt en niet nog uit een van onze auto's gedemonteerd hoeft te worden.

Vraag direct een gebruikte Citroën aandrijfas aan


Andere voorbeelden van een Citroen aandrijfas:
Citroen C5 aandrijfas rechts
 
Vraag direct een vervangende Citroen aandrijfas links of rechts aan
In onze voorraad hebben wij ook vele Peugeot aandrijfassen beschikbaar.
Trustpilot
Copyright @ Bart Ebben B.V. 1978-2022