U bevindt zich op: Sitemap > Citroen peugeot carrosseriedelen op maat gezaagd

Citroen Peugeot carrosseriedelen op maat gezaagd

Citroen Peugeot carrosseriedelen als kreukelzones of een compleet hoekdeel naar uw wens op maat gezaagd voor autoschadeherstelVraag ons naar Citroen Peugeot carrosseriedelen op uw maat gezaagd zoals kreukelzones of een complete hoek van de auto voor vakkundig autoschadeherstel. Wij inventariseren samen met u wat u precies van de carrosserie nodig heeft en zorgen dat het naar uw wensen uitgezaagd wordt.

 

Vraag ons alles over Peugeot Citroen carrosseriedelen op maat gezaagd

Complete kreukelzone vervangen

De moderne kreukelzones worden steeds complexer door het gebruik van verschillende materialen door elkaar en het verlijmen van delen. Soms is het daardoor verstandiger om een complete kreukelzone ineens te vervangen. Wij kunnen deze voor u tweedehands op maat leveren.

 

Citroen Peugeot carrosseriedelen op maat - kreukelzones of een complete hoek van de auto bij autoschade

Hoekdeel van een Citroen of Peugeot vervangen

Een stevige achterschade is gemakkelijker te herstellen wanneer een compleet, origineel achterdeel vervangen wordt. Zo zijn het tweedehands achterscherm, de dakstijl en de dorpel weer origineel en daarmee precies op maat. In sommige gevallen wordt zelfs een zijruitje gemonteerd en wel meegeleverd, dat scheelt ook weer tijd en geld. Zeker als een Citroen of Peugeot op de rand van total-loss zit kan dit een uitkomst zijn.

 

Autoschadeherstel met gebruikte carrosserie onderdelen

Ook voor de overige Citroën Peugeot onderdelen die voor autoschadeherstel nodig zijn kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij een grote voorraad gebruikte onderdelen als een voorportier, achterportier, achterklep, motorkap, voorbumper, achterbumper, bumperbalk, achterlicht, koplamp, grille, etc.

 

Bekijk hier onze video over carrosseriedelen op maat:

 

 

Ook een complete zijwand of een dorpel kunnen wij leveren als carrosseriedelen op maat:

Citroen Peugeot zijkant - complete zijwand op maat zaagdeel carrosserieCitroen Peugeot Dorpel op maat - kokerbalk carrosserie

 

Vraag ons alles over Peugeot Citroen carrosseriedelen op maat gezaagd

 

Citroen Peugeot kleurcode nodig? Bekijk hier waar je hem kan vinden.

Bart Ebben staat voor eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen in tweedehands onderdelen voor Citroën & Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze 40-jarige vakkennis zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan 40 jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet op voorraad? Ook dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending