Bekijk al onze Citroën Versnellingsbakken/Transmissies


Citroen Jumper versnellingsbak tweedehands met garantie & snelle levering

Citroen Jumper versnellingsbak tweedehands met garantieMet een Citroen Jumper versnellingsbak gebruikt of nieuw is de kapotte transmissie weer voordelig gerepareerd. Als uw Jumper schakelproblemen heeft, kunnen deze voordelig worden opgelost met de montage van een tweedehands wisselbak. Wij leveren een vervangende Citroen Jumper versnellingsbak tweedehands, origineel voor een camper, personenbus of bestelwagen met garantie. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw model!

Citroen Jumper versnellingsbak types

Af fabriek zijn versnellingsbakken zeer kostbaar en ook een revisie kost vele Euro's. Bij ons kunt u een voordelige Jumper versnellingsbak vinden zodat de reparatie veel minder kosten met zich mee brengt! Een tweedehands transmissie voor een personenwagen of bestelauto wordt geleverd met garantie.

Met een historie van de Jumper vanaf 1994 tot nu en ook nog eens vele uitvoeringen bestaan er zeer veel verschillende transmissies voor de besteller. Ongeacht of het om een 2.0 benzine of een 1.9, 2.0, 2.2, 2.5, 2.8, 3.0 diesel tdi of hdi gaat, wij selecteren de wisselbak zorgvuldig aan de hand van het chassisnummer (VIN) en de versnellingsbakcode. Zo heeft u de garantie dat de wisselbak ook daadwerkelijk past in de betreffende bestelauto. Hierbij kunnen we putten uit een groot aanbod transmissies dat we door ons merkspecialisme kunnen leveren, een overzicht is onderaan deze pagina te vinden.

Vraag direct een gebruikte Citroen Jumper versnellingsbak aan
 

Zoeken op versnellingsbakcode of onderdeelnummer

Zelf direct zoeken op versnellingsbakcode in onze voorraad is ook mogelijk door het tabblad Motorcode/Bakcode te selecteren in ons online onderdelen zoeksysteem. In het invulveld onder "Bakcode" kan dan een code als bijvoorbeeld de "20gp01" worden ingevuld en na bevestigen wordt onze voorraad op die code doorzocht. De voorraad zal daarna onder in beeld verschijnen. Onder het tabblad "Onderdeelnummer" kan ook direct met het origineel PSA OEM nummer worden gezocht.

Jumper versnellingsbak verzenden of zelf halen 

In de meeste gevallen verzenden wij de Citroen transmissies met onze speciale transporteur. Over het algemeen wordt de bak de volgende werkdag al geleverd en bespaart u zich de tijd en kosten van het afhalen. Toch liever de transmissie zelf komen ophalen? Geef dit dan alstublieft duidelijk aan bij de betreffende verkoper, hij zorgt er dan voor dat de versnellingsbak op tijd klaar ligt en niet nog uit een auto gedemonteerd hoeft te worden.

Inbouw Citroen Jumper versnellingsbak mogelijk

Mocht u zelf de tweedehands transmissie van uw Citroen Jumper niet kunnen vervangen, dan kunt u hiervoor ook ons gelijknamige autobedrijf inschakelen. Voor deze Citroen specialist is dit een routineklus die vakkundig en met garantie wordt uitgevoerd.

Bekijk direct onze voorraad Citroen Jumper versnellingsbakken en stuur ons een aanvraag! Of stel ons er een vraag over met de onderstaande button.

Vraag ons naar een onderdeel Citroen Jumper versnellingsbak onderdelen tweedehands met garantie

Ook losse versnellingsbak onderdelen tweedehands verkrijgbaar

Niet alleen complete versnellingsbak leveren wij gebruikt, voor vele transmissies hebben wij ook losse onderdelen beschikbaar. Denk hierbij aan een koppelingsgaffel, druksensor, selecteur schakelaar, een tandwielset of een price-as geleidebus. Daarmee is de eigen versnellingsbak van kampeerauto of bedrijfswagen voor een klein bedrag te repareren. Maar ook omliggende onderdelen als een schakelmechanisme, schakelpook, oliekoeler, aandrijfas of vliegwiel kunnen we tweedehands leveren. Kijk onderaan deze pagina voor de mogelijkheden. 

Versnellingsbak montage tips

Bij de vervanging van een Citroen versnellingsbak kan het zijn dat de schakelgaffel niet in de juiste positie staat. Bekijk in de onderstaande video tips om dit voorafgaand aan de montage te corrigeren.

Gebruikte versnellingsbak onderdelen Citroen Jumper vi

Gebruikte versnellingsbak onderdelen Citroen Jumper VLIEGWIEL Gebruikte versnellingsbak onderdelen Citroen Jumper TRANSMISSIE Gebruikte versnellingsbak onderdelen Citroen Jumper L AANDRIJF AS Gebruikte versnellingsbak onderdelen Citroen Jumper R AANDRIJF AS Gebruikte versnellingsbak onderdelen Citroen Jumper Schakel mech. Gebruikte versnellingsbak onderdelen Citroen Jumper VERSNELLINGS POOK Gebruikte versnellingsbak onderdelen Citroen Jumper Transmissie delen

Copyright @ Bart Ebben B.V. 1978-2022