Citroen hydraulische leidingen op maat | veersysteem & remmen

U bevindt zich op: Sitemap > Citroen hydraulische leidingen op maat

Citroen hydraulische leidingen op maat

Nieuwe hydraulische leidingen op maat geleverd voor het Citroen LHM & LHS veersysteem en remleidingen gemaakt door Citroën specialist Bart Ebben. Een uitkomst voor de klassiekers/ youngtimers met doorgeroeste leidingen.

Betere kwaliteit dan originele Citroen leidingen

Corrosie is de grootste vijand van de hydraulische leidingen van het hydropneumatische veersysteem onder een Citroen BX, CX, DS, Xantia en XM. Maar ook de remleidingen van een 2CV en C35 raken vaak defect door een roestprobleem. We hebben een type hogedrukleiding gevonden dat veel beter bestand is tegen corrosie en kunnen deze op de gewenste lengte maken.

N.B: We kunnen geen leidingen op maat maken voor de latere LDS veersystemen van de C5 en C6.

Citroen hydrauliekleiding op maat gemaakt voor 4.5 en 3.5 mm leidingen

Vraag direct een Citroen hydraulische leiding op maat aan

3,5 en 4,5 mm diameter leidingen

Afhankelijk van het Citroen model met een LHM of LHS systeem zijn er verschillende lengtes leidingen toegepast, deze kunnen wij in 2 diameters leveren. Geef hiervoor de gewenste lengte van de leiding aan ons door, met het houden van een touwtje langs de leiding is dit eenvoudig op te meten onder de auto. Meet hierbij ook de buitendiameter van de schoongemaakte leiding op, wij kunnen zowel een leiding met een buitendiameter van 3,5 mm als een leiding van 4,5 mm op maat maken.

Citroen XM Xantia BX CX DS hydraulische leidingen op maat voor vering hydrauliekleiding en remleiding


Vraag ons om een hydraulische Citroen leiding op maat

 

Ouderwets, handmatig vakwerk

Om de leidingen vakkundig te voorzien nippels en wartels is speciaal gereedschap en ouderwets vakwerk nodig. Het materiaal van de leiding is relatief makkelijk te buigen, we leveren daarom een leiding zonder de specifieke bochten per Citroen model. Het in de juiste vorm buigen is onder de auto door een erkende monteur zelf goed te doen.

Let er uiteraard wel op dat de leiding zodanig geplaatst wordt dat deze niet tegen de carrosserie of andere onderdelen van de auto kan gaan schuren.

Citroen hydrauliekleiding op maat gemaakt voor veersysteem en remleidingCitroen hydraulische leidingen op maat maken met speciaal gereedschap voor vering hydrauliekleiding en remleidingen

Ook originele Citroen leidingen tweedehands in voorraad

In ons grote magazijn met gebruikte onderdelen zijn ook nog vele specifieke hydraulische leidingen voor de Citroen veerssystemen te vinden. Stuur ons een aanvraag met daarin de specifieke leiding die benodigd is en we zoeken de juiste erbij! Zelf in onze voorraad kijken? Kies het model hieronder en kies daarna een van de vele varianten om de voorraad ervan te kunnen zien:
Citroen DS hydraulische leidingen tweedehands
Citroen BX hydraulische leidingen tweedehands
Citroen CX hydraulische leidingen tweedehands
Citroen Xantia hydraulische leidingen tweedehands
Citroen XM hydraulische leidingen tweedehands

Dagelijkse verzending Citroen leidingen

Stuur hier eenvoudig een onderdelenaanvraag, onze medewerkers helpen u snel en vakkundig. Bovendien versturen wij dagelijks onderdelen naar locaties wereldwijd. De verzending van een leiding op maat is dus geen enkel probleem. Een afgeronde bestelling voor 15.00 uur zorgt meestal al voor levering op de volgende werkdag.

Hieronder een overzicht van mogelijke Citroen leidingen:
 

Vraag direct een Citroen hydraulische leiding op maat aan

Andere onderdelen voor het Citroen hydropneumatisch veersysteem

Naast hogedruk leidingen kunnen we ook vrijwel alle onderdelen voor een Citroen hydropneumatisch veersysteem leveren, van de veerbollen, hogedrukpomp, hoogteregelaar, verdeelblok, retourslang, stuurventiel of veerpoot tot aan een hogedrukregelaar. Kijk hieronder via de links voor de diverse mogelijkheden per model:

Citroen DS onderdelen hydropneumatisch veersysteem tweedehands

Citroen BX onderdelen hydropneumatisch veersysteem tweedehands

Citroen CX onderdelen hydropneumatisch veersysteem tweedehands

Citroen Xantia onderdelen hydropneumatisch veersysteem tweedehands

Citroen XM onderdelen hydropneumatisch veersysteem tweedehands

Trustpilot
Copyright @ Bart Ebben B.V. 1978-2022