Bekijk al onze Citroën Versnellingsbakken/Transmissies


Citroen C1 versnellingsbak tweedehands met garantie & snelle levering

Gebruikte versnellingsbak Citroen C1 met garantie en snelle levering

Met een Citroen C1 versnellingsbak gebruikt of nieuw is de defecte transmissie weer snel en voordelig gerepareerd. Goed om te weten dat uw C3 schakelproblemen voordelig kunnen worden opgelost met de montage van een tweedehands wisselbak. Wij leveren een vervangende Citroen C3 gebruikte versnellingsbak voor de 1.0 of 1.2 benzine en voor de 1.4 hdi diesel motoren, origineel en snel. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw model!

Citroen C1 versnellingsbak types

Af fabriek zijn versnellingsbakken zeer kostbaar en ook een revisie kost vele euro's. Als voordelig alternatief leveren wij een gebruikte C1 versnellingsbak, senso drive of automaatbak zodat de reparatie veel minder kost! Bovendien wordt ook een tweedehands transmissie voor een personenwagen geleverd met garantie. Dit omvat ook de garantie dat de wisselbak daadwerkelijk past in de betreffende auto. Wij selecteren de wisselbak namelijk zorgvuldig aan de hand van het chassisnummer (VIN) en de versnellingsbakcode. Hierbij kunnen we putten uit een groot aanbod transmissies dat we u door ons merkspecialisme kunnen leveren, bekijk onderaan deze pagina een overzicht.

Vraag direct een gebruikte Citroen C1 versnellingsbak aan

Zoeken op versnellingsbakcode of onderdeelnummer

Zelf gebruikte Citroen C1 versnellingsbak met garantie direct zoeken op versnellingsbakcode in onze voorraad is ook mogelijk door het tabblad Motorcode/Bakcode te selecteren in ons online onderdelen zoeksysteem. In het invulveld onder "Bakcode" kan dan een code als bijvoorbeeld de "20TT05" worden ingevuld en na bevestigen wordt onze voorraad op die code doorzocht. De voorraad zal daarna onder in beeld verschijnen. Onder het tabblad "Onderdeelnummer" kan ook direct met het origineel PSA OEM nummer worden gezocht.

C1 versnellingsbak verzenden of zelf afhalen 

Meestal verzenden wij de Citroen transmissies met onze speciale transporteur. Over het algemeen wordt de bak dan de volgende werkdag al geleverd en bespaart u zich de tijd en kosten van het afhalen. Toch liever zelf komen ophalen? Geef dit dan alstublieft duidelijk aan bij de betreffende verkoper, dan zorgen we ervoor dat de versnellingsbak op tijd klaar ligt en niet nog uit een auto gedemonteerd hoeft te worden.

Inbouwen Citroen C1 versnellingsbak mogelijk

Mocht u zelf de tweedehands transmissie van uw Citroen C1 niet kunnen vervangen, dan kunt u hiervoor ook ons gelijknamige autobedrijf inschakelen. Voor deze Citroen specialist is dit een routineklus die vakkundig en met garantie wordt uitgevoerd.

Bekijk direct onze voorraad Citroen C1 versnellingsbakken en stuur ons een aanvraag! Of stel ons er een vraag over met de onderstaande button.

Vraag ons naar een Citroën, DS of Peugeot onderdeel

Ook losse versnellingsbak onderdelen tweedehands verkrijgbaar

Niet alleen complete versnellingsbak leveren wij gebruikt, voor vele transmissies hebben wij ook losse onderdelen beschikbaar. Te denk valt aan een koppelingsgaffel, selecteur schakelaar, druksensor, een tandwielset of een price-as geleidebus. Daarmee is de eigen versnellingsbak voor een klein bedrag te repareren. Maar ook omliggende onderdelen als een schakelmechanisme, selecteur schakelaar, schakelpook, oliekoeler, aandrijfas of vliegwiel kunnen we tweedehands leveren. Kijk onderaan deze pagina voor de mogelijkheden. 

Versnellingsbak montage tips

Bij de vervanging van een Citroen versnellingsbak kan het zijn dat de schakelgaffel niet in de juiste positie staat. Bekijk in de onderstaande video tips om dit voor de montage te corrigeren.


Trustpilot
Copyright @ Bart Ebben B.V. 1978-2022