Kapotte autoruit vervangen door een tweedehands voorruit of zijruit

U bevindt zich op: Sitemap > Autoruit vervangen door tweedehands

Laat uw kapotte autoruit vervangen door een tweedehands voorruit of zijruit

Laat uw kapotte autoruit vervangen door een tweedehands voorruit of zijruit Een tweedehands autoruit vervangen biedt een betaalbare oplossing voor uw Citroen of Peugeot en bespaar veel geld. Met een gebruikte autoruit is uw autoruitschade zeer goed te verhelpen, het is dan ook een prima alternatief voor een nieuwe ruit. Dit geldt zowel voor een voorruit als een zijruit in uw Peugeot of Citroën. Ruitschades kunnen door verschillende oorzaken ontstaan, van inbraak of vandalisme voor met name de zijruit tot aan een sterretje dat een barst wordt of een directe barst in de voorruit.
Vraag direct een gebruikte Peugeot Citroen autoruit aan

Tweedehands autoruit grote besparing

Als uw ruitschade niet door uw verzekering wordt gedekt lopen de kosten al snel hoog op, een uw kapotte Peugeot of Citroen autoruit vervangen door tweedehands kan u dan een grote besparing opleveren. In veel gevallen betaald slechts ongeveer de helft van de prijs van een nieuwe autoruit. U hoeft zich hierbij geen zorgen te maken over de kwaliteit, alleen zeer nette ruiten komen in aanmerking voor hergebruik.

Vraag ons om een tweedehands Peugeot of Citroen autoruit.
 

Het belang van een onbeschadigde autoruit

Het is van groot belang dat uw Citroen of Peugeot een onbeschadigde autoruit heeft. Het rijden met een kapotte autoruit is in veel gevallen onveilig en zelfs illegaal! Dit komt omdat de voorruit deel uitmaakt van de carrosserie en voor een groot deel de stijfheid hiervan bepaald. Daarnaast mag het zicht natuurlijk niet belemmert worden door krassen of barsten. Is dit wel het geval dan is dit reden voor APK afkeur of zelfs een forse boete bij aanhouding. Een onbeschadigde ruit is dus om meerdere redenen van groot belang. 

 

Vraag direct een gebruikte Peugeot Citroen autoruit aan

Trustpilot
Copyright @ Bart Ebben B.V. 1978-2022