U bevindt zich op: Sitemap > Auto onderdelen > Peugeot expert luchtcompressor luchtvering

Vervangende Peugeot Expert luchtcompressor luchtvering

De Peugeot Expert luchtcompressor die de luchtvering op druk moet houden wil het nog weleens begeven. Wij leveren nieuwe exemplaren van OEM kwaliteit voor een lagere prijs.
Luchtpomp Peugeot Expert luchtvering 9677839180 WABCO 5277G5

Oorzaken kapot gaan Peugeot Expert Luchtcompressor

Een van de oorzaken van het defect raken van de Peugeot Expert luchtpomp voor de achtervering is bijvoorbeeld het lek gaan van een van de veerbalgen, dit is duidelijk te zien aan het scheef staan van de achterkant van de auto. Door het lekken blijft de luchtcompressor overmatig draaien en kan daardoor ook kapot gaan. En uiteraard zal de luchtpomp ook na een x aantal kilometers door slijtage aan vervanging toe zijn. Storingen worden meestal op het dashboard getoond. Daarbij is bediening met het controlepaneel achterin de auto niet meer mogelijk.
 
Ook de veerbalgen voor de Expert leveren wij nieuw.
 
Peugeot Expert luchtpomp luchtvering - nieuw en gereviseerde luchtcompressor met nieuwe veerbalgen
Stel een vraag over een Peugeot Expert luchtcompressor voor de luchtvering

Snelle levering Wabco luchtcompressor

Wij leveren de Wabco luchtcompressor 5277G5 9677839180 uit voorraad. Bekijk onze actuele voorraad Expert luchtpompen en vraag er direct een aan. Bij afronding van de bestelling voor 15.00 uur is de pomp meestal al de volgende werkdag in huis.

Werking Expert Luchtvering

Een computer, een luchtcompressor, 2 wagenhoogtesensoren en 2 luchtbalgen vormen samen het pneumatische veersysteem voor de Peugeot Expert achtervering. De afstand ten opzichte van de aanslag wordt gemeten door de wagenhoogtesensoren. Zodra de sensoren een afwijking in de afstand tot de aanslag registreren, zenden ze een signaal naar de computer. De computer stuurt hierna de luchtpomp aan om de afwijking te corrigeren en de juiste wagenhoogte weer aan te houden. De auto blijft zo op dezelfde hoogte ongeacht de belading. Voor meer gemakkelijker laden en lossen van de wagen heeft de luchtvering ook een niveauregeling om de laaddrempel te verlagen.
Bart Ebben staat voor eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen in tweedehands onderdelen voor Citroën & Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze 40-jarige vakkennis zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan 40 jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet op voorraad? Ook dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending


Stiba, brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven.
KZD 3 sterren Autodemontage - Stichting Kwaliteitszorg Demontagebedrijven

ARN, het Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche