U bevindt zich op: Sitemap > Auto onderdelen > Peugeot boxer luchtcompressor luchtvering

Vervangende Peugeot Boxer luchtcompressor luchtvering

De Peugeot Boxer luchtcompressor die de luchtvering op druk moet houden wil het nog weleens begeven. Wij leveren nieuwe exemplaren van OEM kwaliteit voor een lagere prijs.
Peugeot Boxer luchtpomp luchtvering - nieuw en gereviseerde luchtcompressor CONTINENTAL 5280w4

Oorzaken kapot gaan Boxer Luchtcompressor

De Peugeot Boxer luchtpomp voor de achtervering kan door verschillende oorzaken defect raken, bijvoorbeeld door het lek gaan van een van de veerbalgen, dit is duidelijk te zien aan het scheef staan van de achterkant van de auto. Door de lekkage blijft de luchtcompressor overmatig draaien en kan daardoor ook kapot gaan. Daarnaast zal de luchtpomp ook na een x aantal kilometers door slijtage een keer aan vervanging toe zijn. Storingen aan het systeem worden meestal op het dashboard getoond.
 
Stel een vraag over een Peugeot Boxer luchtcompressor voor de luchtvering

Snelle levering Continental luchtcompressor

Wij leveren de Continental luchtcompressor Peugeot Boxer 5280w4 C4010341066 01357253080 nieuw en gereviseerd uit voorraad.  Bij afronding van de bestelling voor 15.00 uur is de pomp meestal al de volgende werkdag in huis. Bekijk onze actuele voorraad Boxer luchtpompen en vraag er direct een aan:
 
 

Werking Boxer Luchtvering

De luchtvering van de Peugeot Boxer bedrijfswagen bevat een computer, een luchtcompressor, twee wagenhoogtesensoren en twee luchtbalgen. Bij dit pneumatische veersysteem voor de achtervering meten de wagenhoogtesensoren de afstand ten opzichte van de aanslag. Registreren de sensoren een afwijking in de afstand tot de aanslag, dan zenden ze een signaal naar de computer. De computer zal hierna de luchtpomp aansturen om de afwijking te corrigeren en de bedrijfswagen weer de juiste wagenhoogte te geven. De auto blijft zo op dezelfde hoogte onafhankelijk van de belading. Voor eenvoudiger laden van de wagen heeft de luchtvering ook een niveauregeling om de laadhoogte te verlagen.
Bart Ebben staat voor eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen in tweedehands onderdelen voor Citroën & Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze 40-jarige vakkennis zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan 40 jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet op voorraad? Ook dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending