U bevindt zich op: Sitemap > Auto onderdelen > Peugeot 407 fusee rubber speling

Peugeot 407 fusee rubber - Silent block speling

Peugeot 407 fusee silent block in aluminium fuseestuk veroorzaakt spelingSpeling op de fusee aan de voorzijde kan door het Peugeot 407 fusee rubber ofwel Silent block worden veroorzaakt. De Peugeot 407 en 407 SW hebben een los aluminium fuseestuk waarin een rubber lager zit, door slijtage komt hier speling op. Het kan dus zijn dat speling op de fusee niet door een kapotte fuseekogel komt.
 

Peugeot 407 fusee rubber los verkrijgbaar

Af fabriek wordt alleen een compleet nieuw fuseestuk geleverd inplaats van een los fusee rubber lager. Maar bij ons zijn de silent blocks los verkrijgbaar zodat de reparatie veel minder kosten met zich mee brengt! Doe dus uw voordeel met het aanbod dat we u door ons merkspecialisme kunnen leveren.
 
Bekijk direct onze voorraad Peugeot 407 fusee rubbers en stuur ons een aanvraag! Of stel ons er een vraag over met de onderstaande button.
Peugeot 407 fusee rubber lager in aluminium fuseestuk
 
Stel een vraag over Peugeot 407 fusee rubber lagers of silent-blocks
 

Ook voor een 407 fuseekogel of fuseelichaam

Is er meer nodig dan alleen het silent block? Ook voor een compleet fuseelichaam of een fuseekogel kunt u bij ons terecht!
 
 
Wij helpen u graag ook als u niet weet welk onderdeel er precies nodig is, vraag het ons !
 
 
 

Speciaal gereedschap fusee rubber leverbaar

Peugeot 407 fusee gereedschap rubber lager vervangenNu eveneens in voorraad een door ons exclusief geleverd stuk speciaal gereedschap om de rubber lagers zelf eenvoudig te kunnen vervangen! Vraag onze verkoopafdeling ernaar en maak het vervangen van de silent blocks een stuk gemakkelijker.
 
Bart Ebben staat voor eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen in tweedehands onderdelen voor Citroën & Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze 40-jarige vakkennis zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan 40 jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet op voorraad? Ook dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending