U bevindt zich op: Sitemap > Auto onderdelen > Fiat ducato nokkenaspoelie benzine _and_ diesel 2.5

Fiat Ducato nokkenaspoelie Benzine & (Turbo) Diesel 2.5

Fiat Ducato nokkenaspoelie Benzine & (Turbo) Diesel 2.5 leverbaar uit voorraadDe Fiat Ducato nokkenaspoelie voor de 2.5 Benzine, 2.5 Turbo Diesel en de 2.5 Diesel van de bouwjaren 1982 t/m 1994 is bij ons in voorraad. Dit artikel met nummer 081211 of 95540905 is elders niet meer leverbaar maar bij ons als Fiat bedrijfswagen specialist nog verkrijgbaar! Is de poelie met 25 tands fijne vertanding op de afbeelding niet degene die u zoekt? Kijk dan bij onze overige Fiat Ducato poelies.
 
Stel een vraag over een Fiat Ducato nokkenaspoelie
 

Fiat Ducato nokkenaspoelie probleem

De nokkenaspoelie van de Fiat Ducato Benzine & Diesel 2.5 motoren kan nog weleens los gaan lopen waarna deze beschadigd raakt, in het slechtste geval raakt dan ook de nokkenas beschadigd en moeten beiden vervangen worden. Gelukkig zijn wij in staat de nokkenaspoelie te leveren, dit is af fabriek namelijk niet meer mogelijk!
 
Onze tip: Monteer de poelie met Loctite borgmiddel op de nokkenas zodat het onderdeel zich niet weer los kan gaan werken.
 
 

Dagelijkse verzending Fiat Ducato poelie nokkenas

Na het sturen van een online aanvraag voor een Fiat Ducato nokkenaspoelie ontvangt u snel van onze medewerkers meer informatie over de beschikbaarheid, levering en prijs. Na zorgvuldige afstemming wordt het onderdeel verzendklaar gemaakt, wij verzenden dagelijks auto onderdelen naar bestemmingen over de hele wereld. Na het bestellen en de betaling heeft u het autoonderdeel meestal al de volgende werkdag in huis.
 
Stel een vraag over een Fiat Ducato nokkenaspoelie
Bart Ebben staat voor eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen in tweedehands onderdelen voor Citroën & Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze 40-jarige vakkennis zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan 40 jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet op voorraad? Ook dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending