U bevindt zich op: Sitemap > Auto onderdelen > Citroen saxo vacuum modulator plug automatische versnellingsbak

Citroen Saxo vacuum modulator plug automatische versnellingsbak

Citroen Saxo automaatbak vacuum modulator plug voor automatische versnellingsbak reparatieDe Citroen Saxo vacuum modulator plug voor een automatische versnellingsbak is af fabriek niet meer leverbaar, maar bij ons is deze wel nieuw verkrijgbaar voor een automaatbak reparatie.
 

Speciale productie vacuum modulator plug

We hebben dit onderdeel speciaal laten maken zodat de Saxo hierop niet hoeft stil te vallen. Het is een vervanging voor de nummers 253005 en 253523. De originele vacuum modulator gaat vaak na een aantal jaren lekken, wanneer deze lekt kan de auto niet meer rijden.
 
 

Verzending Citroen Saxo vacuum modulator plug

Doe hier eenvoudig een onderdelenaanvraag, onze medewerkers helpen u snel en vakkundig. Bovendien versturen wij dagelijks onderdelen naar locaties wereldwijd. Een voor 15.00 uur afgeronde bestelling zorgt meestal al voor levering op de volgende werkdag.
Stel een vraag over een Citroen Saxo automatische versnellingsbak vacuum modulator plug
 
Bart Ebben staat voor eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen in tweedehands onderdelen voor Citroën & Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze 40-jarige vakkennis zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan 40 jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet op voorraad? Ook dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending