U bevindt zich op: Sitemap > Auto onderdelen > Citroen peugeot autostoel zitkussen tweedehands los leverbaar

Citroen Peugeot autostoel zitkussen tweedehands los leverbaar

Citroen Peugeot Autostoel zitkussen - zitting - zitgedeelte gebruikt los leverbaarEen Citroen Peugeot autostoel zitkussen tweedehands is bij ons los leverbaar om zo een doorgezakte of beschadigde zitting te vervangen en de stoel voordelig te kunnen repareren. Uiteraard leveren wij ook complete autostoelen tweedehands, maar in veel gevallen is reparatie met losse autostoel onderdelen al afdoende.
 
Vraag ons alles over een Peugeot Citroen autostoel zitting tweedehands
 

Citroen Peugeot zitkussens compleet verwisselenTweedehands Citroen Peugeot zitkussen met stof eraan vast verwisselbaar als een geheel

Veel Citroen Peugeot zitkussens zijn alleen compleet te verwisselen omdat de stof vast zit aan het schuim van de zitting. Dit maakt de keuze voor een vervangend zitkussen wat beperkter, omdat de tweedehands zitting in onze voorraad niet altijd dezelfde bekleding heeft. Maar vraag ons naar de mogelijkheden voor uw autostoel.
 
In de video hieronder kunt u bekijken hoe het zitkussen in veel gevallen te demonteren is:
 

Citroen Peugeot zitkussen met losse stof - zitting bekleding is verwisselbaar

 

Citroen Peugeot zitkussen bekleding verwisselen

Als de bekleding nog in orde is, maar het schuim in de zitting niet meer is het bij sommige modellen mogelijk de stof over te zetten op het schuim van een ander zitkussen. Met de vele bekledingsoorten en kleuren kan dit handig zijn, wij leveren dan een ander zitkussen en u kunt uw bekleding hierop monteren. Helaas kan dit maar bij een beperkt aantal autostoelen bij Citroen & Peugeot.
 
 

Voorbeelden Citroen Peugeot autostoel zittingen

Via de links hieronder vindt u voorbeelden van tweedehands autostoel zittingen per model, vraag ons om hulp bij twijfel. Niet alleen zijn er de verschillende soorten bekleding om rekening mee te houden ook is het goed om op eventuele stoelverwarming te letten. We helpen u graag juiste stoelzitting te vinden.
 
 
 
Vraag ons alles over een Peugeot Citroen autostoel zitting tweedehands
Bart Ebben staat voor eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen in tweedehands onderdelen voor Citroën & Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze 40-jarige vakkennis zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan 40 jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet op voorraad? Ook dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending