U bevindt zich op: Sitemap > Auto onderdelen > Citroen c5 fusee rubber speling

Citroen C5 fusee rubber - Silent block speling

Citroen C5 fusee silent block in aluminium fuseestuk veroorzaakt spelingSpeling op de fusee links of rechts voor kan door het Citroen C5 fusee rubber ofwel Silent block worden veroorzaakt. De type 3 Citroen C5 en C5 tourer hebben een los aluminium fuseestuk waarin een rubber lager zit, door slijtage ontstaat hier speling op. Het kan dus zijn dat speling op de fusee niet door een kapotte fuseekogel komt.

 

 

Citroen C5 fusee rubber los verkrijgbaar

Af fabriek wordt alleen een compleet nieuw fuseestuk geleverd inplaats van een los fusee rubber lager. Maar bij ons zijn de silent blocks los verkrijgbaar zodat de reparatie een stuk goedkoper wordt! Doe dus uw voordeel met het aanbod dat we u door ons merkspecialisme kunnen leveren.

Citroen C5 fusee rubber lager in aluminium fuseestuk

 

Bekijk direct onze voorraad Citroen C5 fusee rubbers en stuur ons een aanvraag! Of stel ons er een vraag over met de onderstaande button.

 

Stel een vraag over Citroen C5 fusee rubber lagers of silent-blocks

 

Ook voor een C5 fuseekogel of fuseelichaam

Is er meer nodig dan alleen het silent block voor de C5 phase 3? Ook voor een compleet fuseelichaam, veerpoot (schokdemper), draagarm, aandrijfas, fuseekogel, etc. kunt u bij ons terecht! Onze grote voorraad bevat zowel nieuwe als tweedehands Citroen C5 onderdelen.

 

Citroen C5 fuseekogel of fuseelichaam links voor

Citroen C5 fuseekogel of fuseelichaam rechts voor

 

Wij helpen u graag ook als u niet weet welk onderdeel er precies nodig is, vraag het ons !

 

Hieronder vindt u een video met een nadere uitleg over de fusee speling en het losse slilentblock voor de Citroen C5 fusee:

 

 

Speciaal gereedschap fusee rubber leverbaar

Citroen C5 fusee gereedschap rubber lager vervangenNu eveneens in voorraad een door ons exclusief geleverd stuk speciaal gereedschap om de rubber lagers zelf eenvoudig te kunnen vervangen! Vraag onze verkoopafdeling ernaar en maak het vervangen van de silent blocks een stuk gemakkelijker.

Bart Ebben staat voor eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen in tweedehands onderdelen voor Citroën & Peugeot personenauto's en bestelwagens. Met onze 40-jarige vakkennis zetten we ons in voor de beste oplossing voor uw onderdelenvraag. 

  • Wij verkopen alleen onderdelen die ook echt in uw auto functioneren
  • Profiteer van meer dan 40 jaar merkspecialisme
  • Ruim 65.000 onderdelen in online voorraad
  • Onderdeel niet op voorraad? Ook dan gaan we op zoek naar een oplossing
  • Snelle respons op uw onderdeelaanvraag
  • Snelle verzending