Vacature sales marketing support medewerker

Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot is een handelsonderneming in gebruikte originele onderdelen van de merken Citroën en Peugeot. Dagelijks vinden veel van de 65.000 onderdelen in ons magazijn hun weg naar klanten in binnen- en buitenland. Met veertig jaar merkspecialisme en een enorme database aan historische onderdeeldata zijn wij met recht hét adres waar je moet zijn voor circulaire reparatie.

Om verder te professionaliseren zijn wij per direct op zoek naar een:

Sales- & marketing support medewerker (m/v) 28-32 uur in de week

In deze uitdagende combinatiefunctie ga je zowel onze marketing specialist als het verkoopteam operationeel ondersteunen. Het zwaartepunt van je functie zal liggen op het gebied van after sales en offerte opvolging. Daarnaast gaan we volgend jaar aan de slag met een nieuw e-commerceplatform en CRM module waar je je ei meer dan in kwijt kunt. Ook ga je teksten schrijven voor onze websites en social media kanalen.

Functie-eisen
-              Commercieel ingesteld
-              Ervaring in een soortgelijke functie
-              Klantgericht
-              Ervaring met telefonisch klantencontact, niet bang voor acquisitie
-              Verkoopkansen herkennen
-              Basis marketingkennis
-              Vlotte pen, schrijft foutloos Nederlands
-              Naast Nederlands spreek en schrijf je Engels en Duits
-              Bij voorkeur heb je eerder in Duitsland of met een Duitse markt gewerkt

Spreekt het bovenstaande je aan en denk jij dat jij je in deze veelzijdige functie als een vis in het water voelt? Stuur dan je motivatie en CV naar Bart Ebben en wie weet zit je binnenkort bij ons op de afdeling. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Hans van Brunschot en/of Bart Ebben junior op telefoonnummer 024-3570310 of hans@bartebben.com, bartjebben@bartebben.com.