Plaatsingsdatum: 31-8-2018

Vacature Technisch Specialist Werkplaats Citroen Peugeot Malden - Nijmegen

 

Ben jij de ervaren Technisch Specialist met APK bevoegdheid die wij zoeken?

 

De missie van Autobedrijf Bart Ebben is eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen. Binnen het bedrijf betekent dit het uitvoeren van degelijk onderhoud en vakkundige reparaties in de werkplaats. Daarnaast werken we in de autoverkoop steeds toe naar de beste oplossing voor de klant met occasions en nieuwe auto’s.

 

Als PCA dealer ligt de nadruk op Peugeot en Citroën maar we zijn ook onafhankelijk BOVAG Autobedrijf waar bestuurders van andere automerken van harte welkom zijn!

 

Ons dynamische familiebedrijf is al bijna 40 jaar actief in onderhoud, reparatie, APK, verkoop en airco-service van personenwagens en bedrijfswagens. Dit alles doen we met een geweldig team, waarin we klaar staan voor elkaar.

 

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren Technisch Specialist met APK 2 bevoegdheid. Als de ideale kandidaat ben je:

 

  • in staat om zelfstandig (complexe) diagnoses te stellen en de ontdekte storingen op te lossen,
  • in staat om geroutineerd onderhoud en reparaties uit te voeren,
  • ervaren als automonteur in het werken met onze twee merken,
  • leergierig en wil je op de hoogte blijven van de laatste technieken,
  • klantvriendelijk

 

Arbeidsvoorwaarden

In ons bedrijf heerst een prettige werksfeer en kan je rekenen op een passend salaris, daarnaast bieden we volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. De functie valt onder de CAO BOVAG-bedrijven en -garages en Autobedrijf Bart Ebben heeft een pensioenvoorziening voor haar medewerkers.

 

Solliciteren

Ben jij de collegiale, klantvriendelijke monteur met een zelfstandige instelling die graag meewerkt aan het vergroten van het succes van ons bedrijf? Neem contact met ons op! Je sollicitatie (met motivatie en cv) stuur je per e-mail onder vermelding van de functienaam aan:

Stuur je CV met motivatie naar Jan Veltman van Autobedrijf Bart Ebben

Je ontvangt altijd een bevestiging. Wil je aanvullende informatie, bel ons en vraag naar Jan Veltman.