Plaatsingsdatum: 11-7-2017

De missie van Autobedrijf Bart Ebben is eerlijk, duurzaam en met vakmanschap zaken doen. Binnen het bedrijf betekent dit het met plezier uitvoeren van degelijk onderhoud en vakkundige reparaties in de werkplaats. Daarnaast werken we in de autoverkoop steeds toe naar de beste oplossing voor de klant met occasions en nieuwe auto’s.

 

Vacature Autotechnicus Werkplaats Citroen Peugeot regio Nijmegen 2017

 

BOVAG Autobedrijf & PCA dealer

Als PCA dealer ligt de nadruk op Peugeot en Citroën maar we zijn ook onafhankelijk BOVAG Autobedrijf waar bestuurders van andere automerken van harte welkom zijn!

 

Ons dynamische familiebedrijf is al bijna 40 jaar actief in onderhoud, reparatie, APK, verkoop en airco-service van personenwagens en bedrijfswagens. Dit alles doen we met een geweldig team, waarin we klaar staan voor elkaar!

 

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gezellige en ervaren Autotechnicus met APK 2 bevoegdheid. Als de ideale kandidaat ben je:

 

  • in staat om zelfstandig (complexe) diagnoses te stellen en de ontdekte storingen op te lossen,
  • in staat om geroutineerd onderhoud en reparaties uit te voeren,
  • ervaren als automonteur in het werken met onze twee merken,
  • leergierig en wil je op de hoogte blijven van de laatste technieken,
  • klantvriendelijk
  • maar zeker ook een gezellige collega

 

Arbeidsvoorwaarden

In ons kleine team vinden we een gezellige en collegiale werksfeer erg belangrijk. Daarbij kan je rekenen op een passend salaris en bieden we volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. De functie valt onder de cao BOVAG-bedrijven en -garages en Autobedrijf Bart Ebben heeft een pensioenvoorziening voor haar medewerkers.

 

Solliciteren

Ben jij de collegiale, klantvriendelijke monteur met een zelfstandige instelling die graag meewerkt aan het vergroten van het succes van ons bedrijf? Neem contact met ons op! Je sollicitatie (met motivatie en cv) stuur je per e-mail onder vermelding van de functienaam aan:

Stuur je CV met motivatie naar Bart Ebben

Je ontvangt altijd een bevestiging. Wil je aanvullende informatie, bel ons en vraag naar Jan Veltman.