Plaatsingsdatum 16-4-2018

Vacature Balieverkoper auto onderdelen Citroen Peugeot

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste balieverkoper (m/v)

 

De missie van Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot is het vertalen van onze kennis en ervaring naar eerlijke oplossingen die onze klanten blij maken. Daar worden wij blij van, dat vinden wij heel belangrijk; kortom: we vinden het gewoon gaaf om de beste te zijn.

 

Ons dynamische en innovatieve familiebedrijf is al bijna 40 jaar wereldwijd actief in de verkoop van gebruikte auto-onderdelen. Wij hebben een geweldig salesteam, waarvan jij het gezicht aan de balie wordt.

 

Wil jij ook elke dag klanten blij maken met jouw inzet? Als aanspreekpunt van onze onderdelenbalie is het jouw uitdaging om elke klant op een prettige en efficiënte manier aan exact het juiste auto onderdeel te helpen.

 

Dat je hierbij zowel Nederlandse als Duitse klanten spreekt maakt de functie voor jou alleen maar interessanter. En omdat je niet van half werk houdt, help je de klant zonodig na het gesprek even bij het inladen van zijn onderdeel. Tussendoor doe je nog wat magazijnwerk en zo is elke dag weer anders. En wil je uiteindelijk nog meer? Dan zijn er intern doorgroeimogelijkheden.

 

Arbeidsvoorwaarden

De functie valt onder de CAO BOVAG-bedrijven en -garages aanvullend heeft Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot een pensioenvoorziening voor haar medewerkers.

 

Solliciteren

Spreekt het bovenstaande je aan? Stuur dan jouw sollicitatie (met motivatie en cv) per e-mail onder vermelding van de functienaam aan. Je ontvangt altijd een bevestiging: Stuur je motivatie en cv per e-mail aan Bart Ebben
Wil je aanvullende informatie? Bel ons en vraag naar Bart Ebben jr.

 

Bekijk ons bedrijf door de virtuele rondleiding te volgen.

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.