Maak ook gebruik van onze gebruikte onderdelen ervaring met de onderstaande tips.

1. Wanneer wordt een Citroen Peugeot veiligheidsgordel afgekeurd?
Lees hier alles over APK afkeur en goedkeur van veiligheidsgordels.

2. Waarom past de Citroen Peugeot tankring van de brandstofpomp op de brandstoftank niet meer?
Na het demonteren van de brandstofpomp voor bijvoorbeeld vervanging past soms de schroefbare kunststof afsluitring niet meer. Lees hier waarom de brandstofpomp afsluitring niet meer past en wat er aan te doen is.

3. Citroen Peugeot motormanagement computer defect en nu?
Tips met betrekking tot storingen in het motormanagement handig op een rij gezet.

4. Kan ik ook onderdelen voor het interieur zoals een stoelframe, hoofdsteun of zitkussen los kopen?
Bij ons is het mogelijk om losse interieur onderdelen voor Peugeot Citroen te kopen. Het sturen van een foto helpt ons om exact het juite interieuronderdeel aan te kunnen bieden. 

5. Hoe testen jullie tweedehands onderdelen op kwaliteit?
Bij ons wordt elke auto, voor demontage, aan de hand van een lange checklist op functies gecontroleerd. Worden afwijkingen vastgesteld dan worden dit extra aandachtspunten voor de demonteur. De demonteur controleert elk onderdeel voor en na de demontage ervan. Dit kan zijn visueel, maar ook met testapparatuur. Daarna zal onze kwaliteitscontroleur nog een inspectie doen en hij zal ook zorgen dat het onderdeel onder de juiste omschrijving in ons voorraadsysteem komt te staan. Plaatwerk krijgt ook een exacte carrosseriedelen kwaliteitsklassificatie mee waarmee we beschadigingen exact kunnen omschrijven. Tot slot zal elke verkoper het onderdeel nog inspecteren voordat het verpakt of klaargelegd wordt. hiermee beperken wij het aantal retouren tot een minimum. Mocht er desondanks een probleem zijn, dan is er nog onze standaard 3 maanden garantie.

6. Wat is de levertijd van tweedehands onderdelen?
De meeste tweedehands onderdelen voor Citroen Peugeot zijn direct leverbaar vanuit ons magazijn. Door samenwerking met een gespecialiseerde transporteur zijn de gebruikte onderdelen bij verzending vrijwel altijd de volgende werkdag in huis. Al dezelfde dag het onderdeel nodig? Vraag ons vooraf het auto onderdeel klaar te leggen en afhalen is bij ons in Malden mogelijk. 

7. Wat is statiegeld op (gebruikte) onderdelen?
Op een aantal nieuwe, gereviseerde en gebruikte onderdelen is verkoop met inruil van het oude onderdeel van toepassing. Om er zeker van te zijn dat het oude onderdeel retour komt rekenen wij statiegeld op onderdelen.  

8. Wat gebeurt er met een sloopauto?
Als een sloopauto voor demontage wordt ingeleverd, volgt er een stappenplan met 4 stappen tot volledige demontage.

 

Zelf online onderdelen zoeken in onze voorraad of suur ons direct een onderdelenaanvraag.

Terug naar veelgestelde vragen.