Bart Ebben Vintage onderdelen Citroen Peugeot tweedehands en nieuwBart Ebben Specialist Citroën en Peugeot heeft veertig jaar ervaring als merkspecialist. In die periode zijn er heel veel onderdelen gedemonteerd en verzameld in ons magazijn. Voor de liefhebber zitten hier hele leuke onderdelen tussen en we bieden nu de kans om deze voor een leuke prijs te bemachtigen. Daarvoor het we het label Bart Ebben Vintage onderdelen gecreëerd. 
Vraag direct een Citroen Peugeot Vintage onderdeel aan

Duurzame reparatie

Bart Ebben Vintage onderdelen zijn onderdelen van de klassieke en oudere modellen Peugeot en Citroën die niet langer geproduceerd worden en waarvan wij nog een flinke voorraad in ons magazijn hebben liggen. Wij vinden het in het kader van onze ‘Rij groener’-campagne belangrijk dat ook deze modellen, zoals daar bijvoorbeeld zijn de Ax, de Xantia, de XM, de 106 en de 306, ook duurzaam gerepareerd en onderhouden moeten blijven worden met gebruikte onderdelen.

Verkoop van voorraadBart Ebben Vintage Citroen XM 1997 Linker achterportier Sedan ETW

Bart Ebben Vintage Onderdelen is geen volledig assortiment aan gebruikte onderdelen voor alle modellen. Het is de verkoop van onze voorraad, onze ‘garage sale’ om in ons magazijn ruimte te maken voor gebruikte onderdelen van nieuwe modellen zoals de DS7 of 5008 en de onderdelen van de hybride en elektrische auto’s die we meer en meer een plekje moeten geven.

Stuur ons een Citroen Peugeot Vintage onderdelenaanvraag

Garage sale

Onze manier van verkopen is ook gelijk aan die van een garage sale. Wij hanteren zeer scherpe prijzen voor de onderdelen die we aanbieden. In de meeste gevallen is er zelfs geen vraagprijs, maar staan we open voor elk serieus bod dat aan ons gedaan wordt.

Bent u geïnteresseerd in Bart Ebben Vintage onderdelen of heeft u een specifieke onderdeelvraag, dan kunt u vanzelfsprekend even contact opnemen of bellen op 024-3570315.

Wilt u liever even zelf snuffelen in onze voorraad, klik dan hier voor het model van uw keuze. 

Citroën 2cv
Citroën Ax
Citroën Axel
Citroën Bx
Citroën C15
Citroën C25
Citroën C35
Citroën Cx
Citroën Ds
Citroën Evasion
Citroën Saxo
Citroën Visa
Citroën XantiaBart Ebben Vintage Citroen C15 1988 achterdeur rood
Citroën Xm
Citroën Xsara
Citroën Zx

Peugeot 106
Peugeot 306
Peugeot 309
Peugeot 405
Peugeot 605
Peugeot J5

 

Zoek hierboven eenvoudig uw onderdeel via klikken > Merk > Model > Bouwjaar

Of stuur ons een aanvraag en wij zoeken voor u. Klik hier.