Peugeot 206 versnellingsbak tweedehands met garantieMet een Peugeot 206 versnellingsbak gebruikt of nieuw van Bart Ebben is de kapotte transmissie weer voordelig gerepareerd. Als uw 206 schakelproblemen heeft kunnen deze voordelig worden opgelost met een tweedehands wisselbak. Wij leveren een vervangende Peugeot 206 versnellingsbak tweedehands voor de 1.1, 1.4, 1.6, 1.9, 2.0 8V & 16V benzine en diesel motoren origineel en ook voor de 206 SW station en 206 CC cabriolet. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw specifieke model!

 

Peugeot 206 versnellingsbak types

Af fabriek zijn versnellingsbakken zeer kostbaar en ook een revisie kost vele euro's. Bij ons kunt u een voordelige 206 versnellingsbak vinden zodat de reparatie veel minder kosten oplevert! Ook een tweedehands transmissie voor een personenwagen wordt geleverd met garantie. Wij selecteren de wisselbak zorgvuldig aan de hand van het chassisnummer (VIN) en de versnellingsbakcode. Zo weet u zeker dat de wisselbak ook daadwerkelijk past in de betreffende auto. Hierbij kunnen we putten uit een groot aanbod transmissies dat we u door ons merkspecialisme kunnen leveren, bekijk onderaan deze pagina een overzicht..

Vraag direct een gebruikte Peugeot 206 versnellingsbak aan

206 versnellingsbak verzenden of zelf halen 

Meestal verzenden wij de Peugeot transmissies met onze speciale transporteur. Over het algemeen wordt de bak de volgende werkdag al geleverd en bespaart u zich de tijd en kosten van het afhalen. Toch liever zelf komen ophalen? Geef dit dan alstublieft duidelijk aan bij de betreffende verkoper, hij zorgt er dan voor dat de versnellingsbak op tijd klaar ligt en niet nog uit een auto gedemonteerd hoeft te worden.

Inbouw Peugeot 206 versnellingsbak mogelijk

Mocht u zelf de tweedehands transmissie van uw Peugeot 206 niet kunnen vervangen, dan kunt u hiervoor ook ons gelijknamige autobedrijf inschakelen. Voor deze Peugeot specialist is dit een routineklus die vakkundig en met garantie wordt uitgevoerd.

Bekijk direct onze voorraad Peugeot 206 versnellingsbakken en stuur ons een aanvraag! Of stel ons er een vraag over met de onderstaande button.

Peugeot 206 versnellingsbak onderdelen tweedehands - koppelingsgaffel

Stel een vraag over een Peugeot 206 versnellingsbak tweedehands of nieuw

Ook losse versnellingsbak onderdelen tweedehands verkrijgbaar

Naast een complete, gebruikte versnellingsbak leveren wij voor vele transmissies ook losse onderdelen als bijvoorbeeld een koppelingsgaffel of een price-as geleidebus. Daarmee is de eigen versnellingsbak voor een klein bedrag te repareren. Maar ook omliggende onderdelen als een schakelmechanisme, schakelpook, oliekoeler, aandrijfas of vliegwiel kunnen we tweedehands aanbieden. Kijk onderaan deze pagina voor de mogelijkheden. 

Versnellingsbak montage tips

Bij de vervanging van een Peugeot versnellingsbak kan het zijn dat de schakelgaffel niet in de juiste positie staat. Bekijk in de onderstaande video tips om dit voor de montage te corrigeren.