Stap voor stap vindt u het juiste onderdeel in onze catalogus
U bevindt zich op: Onderdelen > Peugeot > Expert > Interieur > Achter bank > T3 2e rij 3 zits bank voor dubbele cabine(grijs

Peugeot Expert Achter bank - T3/ 2E RIJ/ 3 Z

INTERIEUR
T3/ 2E RIJ/ 3 ZITS BANK VOOR DUBBELE CABINE(GRIJS
KENTEKEN) +GORDELSET + KOPSCHOT
Kenmerken
Merk Peugeot
Model Expert
Onderdeel groep Interieur
Onderdeel Achter-bank
Laat ons het geselecteerde onderdeel voor u vinden!

Vraag met de knop hieronder direct het gewenste onderdeel vrijblijvend aan. Ons vakkundige team reageert dan snel met mogelijkheden om u toch van het gewenste onderdeel te voorzien. Of bel ons op +3124-3570315

Vind dit onderdeel voor mij


Op zoek naar een Peugeot Expert achterbank T3/ 2e rij/ 3 zits bank voor dubbele cabine(grijs kenteken) +gordelset + kopschot? Bij Bart Ebben Peugeot specialist vindt u een uitgebreid assortiment, overwegend gebruikte achterbanken. Vaak zijn er veel verschillende uitvoeringen en bekledingen, maar na zorgvuldige afstemming weet u snel of wij de juiste achterbank voor u op voorraad hebben.

Voordelige Peugeot Expert achterbank


Zo kan een ongelukje redelijk voordelig gerepareerd worden met een Peugeot Expert tweedehands achterbank. Als bijvoorbeeld de hond de bekleding van de achterbank en/of het schuim ervan onherstelbaar heeft beschadigd. Om u de juiste versie te kunnen aanbieden is niet altijd gemakkelijk. Om dit eenvoudig te maken zou u ons bijvoorbeeld naast uw aanvraag ook een foto kunnen toesturen. Er zit bijvoorbeeld verschil in 2 deurs en 4 deurs modellen, soms de bank deelbaar of zijn het zelfs losse stoelen. Het kan zelfs over een extra (derde) achterbank gaan voor de grotere modellen.

Stuur een Peugeot Expert achterbank aanvraag


Stuur ons een aanvraag voor een Peugeot Expert achterbank met een van de bovenstaande knoppen. Dit kan als de Peugeot Expert achterbank T3/ 2e rij/ 3 zits bank voor dubbele cabine(grijs kenteken) +gordelset + kopschot de juiste is, maar dat kan ook als u niet precies weet welke achter bank u nodig heeft. Onze verkopers helpen u verder.
Wij kunnen de 2ehands achterbank opsturen met een speciale pakketdienst.